Απίστευτη καταγγελία Βαρουφάκη: Το “σκοτεινό κράτος” με επικεφαλής τον Γ. Ρουμπάτη έλεγχε την ΕΥΠ…

91

 Δεν ξέρω τι ανταπόκριση θα είχε απ’ τους τηλεθεατές, χτες ο Γ. Βαρουφάκης, όταν χρησιμοποίησε το βήμα της βουλής για να διαφήμιση το βιβλίο του. Εγώ πάντως “τσίμπησα” και έγιναν πελάτης του. (παράγγειλα μέσω διαδικτύου το βιβλίο του “Οι ανίκητοι ηττημένοι”).
Μπορεί να μην έχω καμιά εκτίμηση στον επικεφαλής του ΜεΡΑ25, να τον θεωρώ αναξιόπιστο, αλλά τα όσα είπε χτες στην βουλή τα θεωρώ συγκλονιστικά και βασικά γιατί ο Βαρουφάκης παρουσιάστηκε έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη των λεγομένων του.

Ας δούμε τι είπε, επί λέξη ο Γ.Β και να τα σχολιάσουμε στην συνέχεια:

“Φίλες και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μην μιλάτε για την ΕΥΠ. Ο κ. Τσίπρας, τον άκουσα προηγουμένως να αναφέρετε στην περίοδο του κ Ρουμπάτη, ως μια χρυσή περίοδος. Δεν ήταν χρυσή περίοδος. Προσωπικά έχω γνώση ότι επί του κ. Ρουμπάτη το σκοτεινό κράτος λειτουργούσε εναντίον και της κυβέρνησης μας, γιατί είμαστε μαζί τότε, με τον κ. Ρουμπάτη να παίζει σημαντικό ρόλο. Το ‘ χω καταγγείλει στο βιβλίο μου. Ας έρθει κάποιος εγώ θα ζητήσω στην άρση της βουλευτικής μου ασυλίας να με μήνυση γ’ αυτά που έγραψα για τον κ Ρουμπάτη. Μην μιλάτε λοιπόν για την ΕΥΠ”.

Η πρώτη και μεγάλη απορία μου είναι πώς γίνεται να υπάρχει ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί από τον Οκτώβρη του 2017, στο οποίο καταγγέλλονται τόσο συγκλονιστικά γεγονότα, όπως ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την πιο νευραλγική υπηρεσία της Ελλάδας, την έλεγχε ένα “σκοτεινό κράτος” με επικεφαλής τον Γ. Ρουμπάτη -ας μην ξεχνάμε ότι ήταν προσωπική επιλογή του Τσίπρα-, το οποίο λειτουργούσε και εναντίον της κυβέρνησης, και να μην έχει ξεσηκωθεί σάλος;

Η δεύτερη απορία μου ήταν η αφωνία που έπιασε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ακούστηκε μια τέτοια απίστευτη καταγγελία και δεν υπήρξε ούτε ένας να προσπαθήσει να ψελλίσει μια δικαιολογία;

Ο Βαρουφάκης επιμένοντας στην βασιμότητα των ισχυρισμό του, προκάλεσε όποιος αμφιβάλει για την αλήθεια των λεγομένων του να τον μηνύσει δείχνοντας διατεθειμένος να παραιτηθεί από την βουλευτική του ασυλία.
Θα το τολμήσει κάποιος; Και ειδικά ο Γ. Ρουμπάτης  σε βάρος του οποίου χρεώνονται τόσες βαριές κατηγορίες;  

Πριν κάποιο καιρό είχαμε ένα δημοσίευμα που το τιτλοφορούσαμε “Ξεχείλισε η μπόχα απ’ την πιο βρόμικη υπηρεσία, του ελληνικού κράτους, την ΕΥΠ/ΚΥΠ” και το οποίο μετά τις τωρινές εξελίξεις αξίζει να το διαβάσετε.

Εμείς αυτό το θέμα που το θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό δεν πρόκειται να το προσπεράσουμε. Θα διαβάσουμε τι καταγγέλλει στο βιβλίο του ο Γ. Βαρουφάκης και θα επανέλθουμε.

tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ