Απίστευτο κάζο για τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ…!!!

166

Το κάζο που έπαθαν οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ ούτε στους πιο απαίσιους εφιάλτες τους δεν το είχαν φανταστεί.

Εχοντας την εντύπωση ότι θα έκαναν ένα στημένο συνέδριο σε μια «ασφαλή περιοχή», όπως αυτή στην Ρόδο, και νομίζοντας ότι οι πληρωμένοι μπράβοι που επιστράτευσαν από σχολές πολεμικών τεχνών θα τους προστάτευαν από δυσάρεστα γι’ αυτούς γεγονότα, πήραν μια απογοήτευση που θα την θυμούνται για πολλά χρόνια!

Το «κλάμα» που ρίχνουν με ανακοίνωση του είναι όλα τα λεφτά!
Ρε τι έπαθαν οι κακόμοιροι! Ούτε οι μπράβοι που προσέλαβαν ούτε οι μπάτσοι τους προστάτεψαν! 

Οργανωμένα και αιφνιδιαστικά σήμερα τα ξημερώματα εκατοντάδες ΠΑΜΕίτες μπουκάρισαν στον χώρο που επρόκειτο να γίνει η φιέστα τους, και τον έκαναν λαμπόγιαλό.
Απ’ ότι λέει η κλίκα Παναγόπουλου έπεσαν και κάποιες «ψιλές» στέλνοντας τέσσερις εργατοπατέρες στο νοσοκομείο. 

Απείρου κάλους η ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα τα ξεφωνισμένα τσιράκια εργοδοτών και αστικών κυβερνήσεων 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ – ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του Π.Α.ΜΕ – μη συνέδρων – στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρονται αυτή την ώρα χτυπημένα 4 μέλη της Διοίκησης.

Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.

 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ε. δεν το συζητάμε! Είναι απ’ τις λίγες φορές που θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα μάλιστα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα 902 “Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ αχρήστευσαν τα μαφιόζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ“.

Με μια αιφνιδιαστική και πειθαρχημένη κίνηση οι δεκάδες εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ, μαζί με συνδικαλιστές από συνδικάτα όλης της χώρας αχρηστεψαν τις πρώτες ώρες της Πέμπτης τα μαφιοζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνέδριό σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν και να απειλούν τους εργαζόμενους, να αποκλείουν την είσοδο ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη του Συνεδρίου.

Το σύνθημα «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών» ακούγεται δυνατά μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου από δεκάδες αντιπροσώπους και συνδικαλιστές που απαιτούν ένα συνέδριο πραγματικά εργατικό, χωρίς νόθους, εργοδότες και μπράβους.

Λιγοστοί υποστηρικτές της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν αιφνιδιασμενοι και απορημένοι, βλέποντας με απογοήτευση για άλλη μια φορά ότι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα έχει και την δύναμη και την πείρα να αχρηστεύει τις άθλιες μεθοδεύσεις τους…

«Συνέδριο θα γίνει και θα’ναι των εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών». Με τα συνθήματα τους αντιπρόσωποι και συνδικαλιστές στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα, ενώ δεν λείπουν και τα νέα ευρηματικά συνθήματα, όπως «Με φουσκωτούς και μπράβους δεν δίνεται η λύση, φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!» και «Φέρτε μπροστά μας τα αφεντικά και βάλτε τους να κόβουν σαλάμια και τυριά»,απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις του πρόεδρου της ΓΣΕΕ που βάφτισε… υπεύθυνους τυριών και αλλαντικών τα εκατοντάδες επιτελικά διευθυντικά στελέχη που συμμετέχουν αυτοπροσώπως σε «σωματεία» μηχανισμούς της εργοδοσίας που διαμορφώνουν πλαστούς συσχετισμούς.

 Σκηνικό σικέ επεισοδίων 

Αδυνατώντας να κάνουν οτιδήποτε άλλο οι εργατοπατέρες, επιχείρησαν να στήσουν ένα σκηνικό σικέ επεισοδίων.

Από τις αρχικές προκλήσεις, με εμετικες φράσεις του τύπου «φασιστακια κομμουνιστές», με τύπους που κυκλοφορούσαν με τις ζώνες στα χέρια, πέρασαν σε απειλές εναντίον φωτορεπόρτερ του «Ριζοσπάστη», προχωρώντας τελικά και σε βίαιες επιθέσεις εναντίον εκλεγμένων αντιπροσώπων, πάντα με την συνοδεία μπράβων (ακόμα και με δαγκωνιες !), προκαλώντας αγανάκτηση στους συγκεντρωμένους αντιπροσώπους και συνδικαλιστές.

Στο τέλος, οι εργατοπατέρες προσπάθησαν να κουκουλώσουν όλα τα παραπάνω, αξιοποιώντας θεατρινισμους για να το παίξουν και θύματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ