Απίστευτο καρναβάλι στο Κιάτο… με το δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο ντυμένο με φουστανέλα-φωτό

161

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το 5ο Καρναβάλι στο Κιατο. Από νωρίς ο κόσμος συγκεντρωθηκε στη παραλιακή της πόλης για να χαρεί τη παρέλαση καρναβαλιστων και αρμάτων. Πολλά γκρουπ, παρά πολλοί οι καρναβαλιστες μικροί και μεγάλοι σκόρπισαν γέλιο και χαρά σε όλο το κόσμο. Σύλλογοι από όλο τον Δ. Σικυωνιων, Σχολεία, ΚΑΠΗ, Γυμναστήρια είχαν επιστρατευθει και κατέκλυσαν τον δρόμο.
Τη κυρία διοργάνωση την είχε αναλάβει η ΜΗΚΩΝΗ σε συνεργασία με το Εμπορικό Σύλλογο του Κιάτου.. Καυτά θέματα της επικαιρότητας γενικά καθώς και της τοπικής, όπως το άρμα “ένα νερό κυρά Βαγγελιώ” με προπομπό τον ίδιο τον Δημαρχο Σπύρος Σταματόπουλος, ντυμένος με φουστανέλα και φρακο(τέλειος συνδυασμός) και τη γκλίτσα στο χέρι (δεν πτοείται με τίποτα και μπράβο του), ενώ το τελευταίο άρμα που έκλεισε την αυλαία του καρναβαλιού, μας πήγε πίσω στα κόμικς με το Γαλατικό Χωριό και τους Ρωμαίους και Γαλατες, του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου
Αμέσως μετά ακολούθησε μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα REC…
Την παρουσίαση του καρναβαλιού την έκαναν ο Λεωνίδας Λεσακης και η Αθηνα Τσαρμπου με επιτυχία, ενώ εγώ το μετέδιδα ζωντανά στη τηλεόραση του ΑΧΙΟΝ TV.
Πολλά συγχαρητήρια στην ΜΗΚΩΝΗ και στον πρ. Zarkos Dimitris που είχε αναλάβει όλη την διοργάνωση, στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και στον πρ. Βασίλη Παγωνη που συμμετείχε στη διοργάνωση και σε όλο το κόσμο που βοήθησε και που συμμετείχε. Να ευχηθούμε και του χρόνου ακόμα καλύτερο.
Καλή Σαρακοστή…

Μαιρη Νικολοπουλου -facebook.com

   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ