Αποκλειστικό: Δυσάρεστες εκπλήξεις από τις δημοσκοπήσεις που έγιναν στο δήμο Κορινθίων

112

Από το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου ξεκίνησαν  στην Κόρινθο διπλές , ίσως και τριπλές δημοσκοπήσεις , από διαφορετικές εταιρείες σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της Πρώτη news Kορινθίας.
Οι δημοσκοπήσεις έληξαν χθες και περιελάμβαναν την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον δήμο Κορινθίων.

Οι ερωτήσεις ήταν περίπου , κατά 70% για τον δήμο Κορινθίων και ένα 30% για την περιφέρεια Πελοποννήσου .

Προφανώς εντολέας  όλων των  δημοσκοπήσεων ,είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εφόσον οι ερωτήσεις αφορούσαν ονόματα ανάμεσα στο λεγόμενο” δεξιό χώρο ”  , όπως π.χ. μεταξύ Βασίλη Νανόπουλου και Πελοπίδα Καλλίρη .

Η βασική ερώτηση  ήταν ποιον προτιμάτε από τους δύο για  δήμαρχο;

Να επισημάνουμε πως   ο Βασίλης Νανόπουλος παρότι είναι κομματικό μέλος της Ν.Δ. κατεβαίνει ως ανεξάρτητος για την διεκδίκηση του δήμου.

Στο ίδιο μοτίβο ήταν και οι ερωτήσεις για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη  , αναμεταξύ του ίδιου γαλάζιου  κομματικού χώρου  , π.χ. ποιον προτιμάτε Πέτρο Τατούλη ή Παναγιώτη Νίκα, ή μεταξύ Νίκα και Λυκουρέντζου ποιον προτιμάτε;

 Για τον  Δήμο οι  Κορίνθιοι  πολίτες ερωτήθηκαν για τα εξής ονόματα:

-Αλέξανδρος Πνευματικός
-Βασίλης Νανόπουλος
-Πελοπίδας Καλλίρης
-Νίκος Σταυρέλης
-Παναγιώτης Πιτσάκης

Σημειωτέων για τον Πελοπίδα  Καλλίρη και τον   Παναγιώτη Πιτσάκη , δεν έχουν εκδηλώσει επίσημα τουλάχιστον , πρόθεση υποψηφιότητας στον δήμο Κορινθίων ( Αν και κάποιοι στοιχηματίζουν για την υποψηφιότητα Πιτσάκη)


Για την Περιφέρεια ερωτήθηκαν για τα εξής ονόματα:

Πέτρος Τατούλης
-Παναγιώτης Νίκας
-Ανδρέας Λυκουρέντζος
-Νίκος Ταγάρας
-Γιώργος Δέδες
-Κατερίνα Φαρμάκη
Και εδώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της κ. Κατερίνα Φαρμάκη στις ερωτήσεις ,εφόσον δεν έχει δηλώσει καμία πρόθεση για υποψηφιότητα στην Περιφέρεια.
Ενδιαφέρον υπήρξε και για την υποψηφιότητα Γιώργου Δέδε , που φάνηκε ν απασχολεί πολύ η κάθοδος του , εφόσον οι δημοσκοπήσεις ασχολήθηκαν πολύ ,  προφανώς είναι  είναι ο μεγάλος πονόδοντος όλων των συνδυασμών  για την Περιφέρεια.
Η είδηση όμως δεν είναι η δημοσκόπηση, αλλά το αποτέλεσμα που πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της Πρώτη news Koρινθίας ,   πρώτος  για τον δήμο Κορινθίων παραμένει ο νυν δήμαρχος  Αλέξανδρος Πνευματικός  και σε αυτή την δημοσκόπηση.
Να θυμίσουμε πως τον Ιούλιο είχε ανακοινωθεί και άλλη δημοσκόπηση  της Kαπα Research- που τον έφερνε πρώτο. 
Το αποτέλεσμα  όμως  ( και αυτή είναι η είδηση) κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις   για  δύο υποψήφιους στον δήμο Κορινθίων ….. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ