Αποκλειστικό : ” Σφαγή ” στην μυστική σύσκεψη της Παρασκευής στα Κεντρικά της Ν.Δ. για τον δήμο Κορινθίων

132

Αποκλειστικές πληροφορίες  της Πρώτη news Koρινθίας  αποκάλυψε ο  Νίκος Νικολόπουλος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο ράδιο superfm 104.1 και αφορούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Κορινθίων και τις έντονες προστριβές στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας,

Αποκαλυπτικότατος ο εκδότης της Πρώτη news Κορινθίας και διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού ΑΧΙΟΝ ΤV ,  πληροφόρησε το  ακροατικό κοινό του , για  μυστική  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κ. Βασίλη Νανόπουλου , του κ. Πελοπίδα Καλλίρη, του Βουλευτή Κορινθίας Χρήστου Δήμα και δύο συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη στα  κεντρικά γραφεία  του κόμματος της Ν.Δ. στο Μοσχάτο.

Στην σύσκεψη  εκτός των άλλων που ειπώθηκαν , αμφισβητήθηκαν τ΄αποτελέσματα της νομαρχιακής σύσκεψης Κορινθίας , από τον βουλευτή Χρήστο Δήμα , λέγοντας πως το αποτέλεσμα της νομαρχιακής σύσκεψης αλλοιώθηκε από μέλη άσχετα  με τον δήμο Κορινθίων,  που κατά τον ίδιο δεν ήταν και οι γνώστες του θέματος , αφού ήταν προερχόμενοι από  μακρινούς δήμους του νομού, μη έχοντας την κατάλληλη γνώση για το τι μέλη γενέσθαι στον δήμο Κορινθίων.

Ο κ. Δήμας τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Νανόπουλου , αναλύοντας τους λόγους.

Μέσα στο έντονο κλίμα είχε δημιουργηθεί και στην προσπάθεια απεμπλοκής , υπήρξε πρόταση διεξαγωγής δημοσκόπησης προκειμένου ν΄αποφασιστεί εκ του αποτελέσματος ποιος θα είναι ο υποψήφιος.

 Άμεση απάντηση έδωσε ο κ. Καλλίρης αποδεχόμενος την πρόταση , λέγοντας χαρακτηριστικά , πως αν το αποτέλεσμα φέρει έστω και μία μονάδα διαφορά υπέρ του κ. Νανόπουλου, ο ίδιος θα παραιτηθεί της υποψηφιότητας.

Σε αντίθεση ο Κ. Νανόπουλος ζήτησε να το σκεφτεί και να απαντήσει.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του κ. Νικολόπουλου η απάντηση του κ. Νανόπουλου δόθηκε με ένα email  , ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις εκλογές  ως ανεξάρτητος και εντός της εβδομάδας ανακοινώνει τους πρώτους του συμβούλους.

 

Γεγονός είναι πως η γνώμη των στελεχών διίστανται αφού η κ. Μαριλένα Σούκουλη στέλεχος της Ν.Δ. και πολιτευτής , είπε στην χθεσινή συνέντευξη στο ΑΧΙΟΝ TV ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει χρίσματα σε δήμους παρά μόνο στους μεγάλους δήμους της χώρας, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κορινθίας που είπε για το ίδιο θέμα είπε σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου , ας μην βιάζετε η κυρία Σούκουλη  και να μην προδικάζει τις αποφάσεις του κόμματος.

Σίγουρα αναμένονται εξελίξεις και για την απόφαση της Ν.Δ. , αν τελικά θα ρισκάρει τελικά  να δώσει – χρίσμα – στήριξη σε ένα από τα δυο παιδιά της  , ερχόμενη σε αντίθεση με ένα μεγάλο κομμάτι του ίδιου της του πολιτικού χώρου, αλλά και για τις προθέσεις του κ. Καλλίρη , από τον οποίο μέχρι στιγμής περιμένουμε να κάνει την πρώτη του δήλωση πως ενδιαφέρεται όντως για τον δήμο Κορινθίων μιας  και ότι γράφεται επί του παρόντος,  κινείται στην σφαίρα των παραπολιτικών .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ