Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» του Champions League!

71

Aτλέτικο-Γιουβέντους, Λίβερπουλ-Μπάγερν και Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν είναι από τα πιο ενδιαφέροντα όπως προέκυψαν από την κλήρωση της νοκ-άουτ φάσης των «16» του Champions League!

Η κλήρωση της επόμενης φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης «ευνόησε» τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, τα ζευγάρια που προέκυψαν συγκεντρώνουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και δεν υπάρχει κάποιο που να μπορεί να χαρακτηριστεί… αντι-εμπορικό!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά, με την κάτοχο του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης να κοντράρεται με τον φιλόδοξο, νεανικό και αρκετά δυναμικό Άγιαξ, με τον Αίαντα, ωστόσο, να είναι το αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα.

Η φιναλίστ Λίβερπουλ έπεσε πάνω στη Μπάγερν Μονάχου και ενδεχομένως να προκύψει… ζήτημα στόχου από τη στιγμή που η ομάδα του Κλοπ παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία, αν και έδειξε και στον όμιλο με τις Παρί και Νάπολι ότι δεν σταματάει να μάχεται…

Η Μπαρτσελόνα έμαθε πως θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λυών, η οποία πήρε την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική έχοντας αποδείξει ότι είναι τρομερά ανταγωνιστική στα γκρουπ, αντιμετωπίζοντας τις Σίτι και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε πάνω στη Γιουβέντους σε μια διπλή μονομαχία που θα είναι ικανή να κλέψει τις εντυπώσεις και από άποψη τακτικής προετοιμασίας και εφαρμογής στο χορτάρι από τους Σιμεόνε και Αλέγκρι. Και φυσικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στην Μαδρίτη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στα τόσα της προβλήματα καλείται να κοντραριστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν που μόνιμα τα τελευταία χρόνια επιζητεί την ευρωπαϊκή υπέρβαση και σίγουρα δεν τρομάζει καθόλου από τους «κόκκινους διαβόλους», η Σίτι ήταν αρκετά τυχερή καθώς πετυχαίνει σε πολύ δύσκολη περίοδο τη Σάλκε, ενώ, Ρόμα και Πόρτο θα διεκδικήσουν τις δικές τους πιθανότητες να συνεχίσουν στον θεσμό, με τους «τζιαλορόσι» να φτάσουν στα ημιτελικά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Τα ζευγάρια:

Σάλκε – Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Τότεναμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Λυών – Μπαρτσελόνα

Ρόμα – Πόρτο

Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης

Λίβερπουλ – Μπάγερν Μονάχου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ