Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που βίαζαν επί 12 ώρες την 46χρονη μπροστά στη μητέρα της

130

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο ανδρών που επί 12 ώρες κρατούσαν ομήρους μητέρα και κόρη στο Περιστέρι και βίαζαν διαδοχικά την 46χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο υπηκόων Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία, πράξεις που σημειώθηκαν την 11-3-2017 σε περιοχή της Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία

kakopoioi1 768x422

kakopoioi2

Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία

kakopoioi3

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της φρίκης

Την απόλυτη φρίκη έζησαν δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, στο Περιστέρι, πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν δύο άνδρες -αλβανικής υπηκοότητας- εισέβαλαν αργά τη νύχτα στο σπίτι τους.

Οι δύο δράστες, είχαν σκοπό να ληστέψουν τις γυναίκες και γι’ αυτό τις ακινητοποίησαν. Όμως δεν έμειναν στη ληστεία αλλά επί δώδεκα ώρες κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την 46χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Ο ένας εκ των δραστών συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ενώ ο συνεργός του είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές.

Το πλέον σοκαριστικό στην υπόθεση είναι ότι οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις των δύο γυναικών στην τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν μπει στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ