Βίντεο σοκ με την Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει – Σκόρπισε ανησυχία για την υγεία της!

90

 Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει στη διάρκεια επίσημης τελετής. Όλοι οι προβολείς ήταν στραμμένοι στη Γερμανίδα Καγκελάριο που υποδεχόταν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας στο Βερολίνο. Άρχισε να τρέμει σύγκορμη όταν η ίδια και ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι στέκονταν στην ανάκρουση του γερμανικού εθνικού ύμνου. Τι είπε η Άνγκελα Μέρκελ στη συνέντευξη Τύπου.

Ανησυχία προκάλεσε η εικόνα της Καγκελαρίου ‘Ανγκελα Μέρκελ να τρέμει κατά την διάρκεια της επίσημης υποδοχής, νωρίτερα σήμερα, του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο προαύλιο της Καγκελαρίας.

Η Καγκελάριος στέκονταν δίπλα στον κ. Ζελένσκι κατά την απόδοση στρατιωτικών τιμών, όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει.

Στην αρχή είχε τα χέρια σταυρωμένα μπροστά της, ενώ στη συνέχεια τα άφησε να πέσουν, στα δευτερόλεπτα που στέκεται δίπλα στον Ουκρανό Πρόεδρο.

Αμέσως μετά φάνηκε να συνέρχεται και επιθεώρησε κανονικά το τιμητικό άγημα μαζί με τον προσκεκλημένο της. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, όταν ερωτήθηκε για το περιστατικό, δήλωσε γελώντας: «Στο μεταξύ ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και είμαι πολύ καλά»!

Από την πλευρά του ο κ. Ζελένσκι θέλησε να αστειευτεί: «Στεκόμουν δίπλα της και, πιστέψτε με, ήταν ασφαλής».

Τα γερμανικά ΜΜΕ σημειώνουν πως η καγκελάριος άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, καθώς το σώμα της φαινόταν να δονείται από τους ώμους προς τα κάτω και έσφιγγε τα χείλη της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ