Βασίλης Νανόπουλος”Τη φωνή της λογικής και την πρόταση μας εφάρμοσε ο κ Πνευματικός”

103

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικούσυμβουλίου του δήμουΚορινθίων της 30.1.2018 οι θέσεις μας στα θέματα που συζητήθηκανήταν οι εξής:

  1. Καταψηφίσαμε την πρόταση του κ Πνευματικού για να γίνουνψήφισμα και καταγγελίες για ευθύνες της περιφέρειας Πελοποννήσου στη διαχείριση απορριμμάτων και μηνύσεις για την χωματερή Χιλιομοδίου . Προτείναμε να αντιμετωπιστεί το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών μετά το κλείσιμο της χωματερής, με διάλογο, συνεργασία και σχέδιοανάμεσα σε δήμο, περιφέρεια και αρμόδιο υπουργείο . Τη φωνή της λογικής και την πρόταση μας εφάρμοσε την επόμενημέρα ο κ Πνευματικόςκάνονταςστροφή 180 μοιρώνευτυχώς για τους Κορινθίους .https://www.youtube.com/watch?v=6-eHmZ-GVZU
  2. Θέσαμεξανά την θέση μας για αξιοποίησηΕυρωπαϊκώνπρογραμμάτων, αντικείμενο στο οποίουστερεί ο δήμος και συγκεκριμένα την αξιοποίηση της δημοτικήςαγοράς,του ξενίααρχαίαςΚορίνθου,των παλαιώνσφαγείων και την πρόσβαση σε παραλίες. Οι επιδοτήσειςφτάνουνμέχρι 100 %. Θυμίζουμε ότι παλαιότερα είχαμεπροτείνειεπίσης την δημιουργίαανοιχτήςαγοράς(openmall ) στο κέντρο της Κορίνθου όπως έχειγίνει σε 5 άλλες πόλεις της χώρας .https://www.youtube.com/watch?v=7D8y6LZDd5A
  3. Θέσαμεεπίσης το θέμα της πληρωμής των εργαζομένων που εδικαιούντο και δεν έλαβαν τα περασμέναχρόνιαγάλα και μέσαατομικήςπροστασίαςκαθώς και την διαχείριση του χριστουγεννιάτικουχωριού από το ΚΕΠΑΠ που είχεμεγάλοκόστος και ελάχιστοόφελος, καθώς και την αντιμετώπιση του προβλήματος με τις τσούχτρες στον Κορινθιακό .
  4. Καταθέσα με ψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων και ψηφίσαμε το αντίστοιχο της περιφερειακήςένωσηςδήμωνδυτικήςΜακεδονίας που αποκλείει στα Σκόπια την ονομασία που να περιλαμβάνει τη λέξηΜακεδονία και την αναγνώρισηΜακεδονικούέθνουςστα Σκόπια που δεν υπήρξε ποτέ . Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε την ιστορικήαλήθειακαι την εθνική μας συνείδηση .

Βασίλης Νανόπουλος

επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών

και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ