Βασίλης Νανόπουλος : 10 χρόνια στην αντιπολίτευση και 13 στην διοίκηση ο κ. Πνευματικός δεν έμαθε να εκτελεί σωστά μία σύμβαση

117

Μία πολύ σκληρή συνέντευξη – απάντηση,  έδωσε ο Υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στον Αλέξανδρο Πνευματικό για τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο ΆΧΙΟΝ TV σχετικά με την πλατεία Περιβολάκια στην Κόρινθο.

Οι ένοχοι θα πρέπει να σιωπούν υποστήριξε ο δήμαρχος Κορινθίων για τους κυρίους Β. Νανόπουλο και Νίκο Σταυρέλη, υπονοώντας ότι εκείνοι ευθύνονται για την διακοπή του έργου , εφόσον δεν ήταν επιλογή του ο συγκεκριμένος κατασκευαστής . Ο Βασίλης Νανόπουλος όμως απάντησε πως βεβαίως να σιωπούν οι ένοχοι και ένοχος στην προκειμένη είναι ο δήμαρχος , που 10 χρόνια στην αντιπολίτευση και 13 στην διοίκηση του δήμου και δεν έμαθε να εκτελεί σωστά μία σύμβαση .

Το πρόβλημα για τον κ .Νανόπουλο όπως συζήτησε κατ΄ιδίαν με τον Νίκο Νικολόπουλο διευθυντή της Πρώτης news Κορινθίας , αλλά και δια μέσου της ραδιοφωνικής του εκπομπής  στο super fm , είναι πως με τα νέα δεδομένα της απλής αναλογικής ο κ. Πνευματικός , λόγο χαρακτήρος ( που όλοι γνωρίζουν ) δεν μπορεί να διοικήσει τον δήμο.

Αυτά και άλλα πολλά είπε στη συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε  στο βίντεο που ακολουθεί

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ