Βρε δεν συνουσιάζονται, όσοι λένε τέτοιες σαχλαμάρες;

82
Γράφει ο mitsos175.

Ας υποθέσουμε, πως εκεί που περπατάτε, ξαφνικά σας επιτίθεται κάποιος με σκοπό να σας κάνει κακό. Σας προξενεί τραύματα, μώλωπες, ενώ συνεχίζει ακάθεκτος την επίθεση παρά τις διαμαρτυρίες και τις φωνές σας. Ας πούμε, πως μετά το αρχικό σοκ, εσείς αμύνεστε και του προξενείτε μερικές εκδορές.

Η καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται απαιτεί την ίδια καταδίκη θύτη και θύματος. Δηλαδή θα πρέπει να καθίσετε να τις φάτε, ακόμα και να σας τραυματίσει σοβαρά, ή να σας σκοτώσει, για να… μην πέσετε το επίπεδό του!
Σύμφωνα με αυτή την… ας πούμε “λογική”, δεν θα έπρεπε καν να αντισταθούμε στις ορδές του Χίτλερ, αφού εμείς δεν είμαστε βίαοι! Βρε δεν συνουσιάζονται, όσοι λένε τέτοιες σαχλαμάρες;

Πως εφαρμόζεται η καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται. Οι μπάτσοι πχ, που εξαιρούνται του κανόνα και μπορούν έτσι να βαράνε όσο θέλουν, ή μάλλον όσο τους διατάζουν, βουτάνε και σέρνουν έξω από το σπίτι τους μια φτωχή οικογένεια, η οποία δεν έχει πληρώσει, όσα ζητάνε οι τοκογλύφοι.
Τυχόν διαμαρτυρία ή αντίδραση σε αυτή την ωμή, ανήθικη, αλλά νομιμότατη βία θεωρείται “αντίσταση κατά της αρχής”!

Τα ΜΜΕ, των οποίων τα δάνεια συνέβαλλαν στη χρεοκοπία μας ζητούν να καταδικάσουμε τα θύματα της δικής τους βίαιης και απάνθρωπης πολιτικής. Αυτό έκαναν, κάνουν και θα κάνουν στο μέλλον. Εφάρμοσαν και εφαρμόζουν τις πιο βίαιες μεθόδους, όταν δέρνουν απεργούς, συνταξιούχους, ανέργους κοκ. Όταν συκοφαντούν αγωνιστές, γιατί η βία έχει πολλές μορφές, όταν φυλακίζουν αθώους με απίθανες και αστήρικτες κατηγορίες, ή όταν κλείνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους μετανάστες. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, όπως η απόλυση μετά από χρόνια δουλειάς, είναι μορφές βίας που οι νεοφιλελέ κανίβαλοι όχι μόνο δεν καταδικάζουν, αλλά υιοθετούν, μάλιστα προτρέπουν να αυξηθούν.

Η βία έχει αιτία. Αν κάποιος ξεκινήσει τη βία, πιθανότατα το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερη βία, καθώς όλοι δεχόμαστε πως “η βία φέρνει βία”.

Οι γαλάζιοι κουμπάροι που έκλεψαν το δημόσιο χρήμα μας ζητάνε να καταδικάσουμε τη βία. Να την καταδικάσω χίλιες φορές. Καταδικάστε κι εσείς το Σαμαρά, που έσπαγε βιτρίνες μαζί με τους άλλους τραμπούκους. Τον κάνατε αρχηγό! Καταδικάστε τότε το Βορίδη που έψαχνε με το τσεκούρι να πετσοκόψει πολιτικούς αντιπάλους. Είναι βουλευτής! “Ωραία καταδίκη”! Μη μιλήσω για τους γαλάζιους χαχόλους που οι ξυλοδαρμοί με τους “πράσινο φρουρούς” του ΠΑΣΟΚ ήταν κάποτε καθημερινό φαινόμενο.

Αν πει κάποιος ότι “αυτά είναι παλιά”, ας καταδικάσει έστω τα μέλη της ΔΑΠ που τρομοκρατούν τις σχολές και που το πραγματικό ποσοστό τους είναι απειροελάχιστο, αφού οι περισσότεροι φοιτητές απαξίωσαν το σόου των εκλογών.

Το να απολύεις, να στερείς τα απαραίτητα, να κόβεις ακόμα και το συσσίτιο, που παίρνουμε αντί σύνταξης ή μισθού, δεν είναι απλή βία. Είναι έγκλημα. Σ’ αυτό το διαρκές έγκλημα δεν θα μείνουμε απαθείς.

Όσο για το νεοδημοκράτη Μπουτάρη, τα εσωκομματικά της ΝΔ δεν μας αφορούν. Ειδικά όταν πρόκειται καθαρά για προβοκάτσιες.
Σε αυτή την περίπτωση ασφαλώς καταδικάζω τους φασίστες από οπουδήποτε κι αν προέρχονται, δημάρχους ή τραμπούκους, ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΧΑ κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ