Β.Νανόπουλος “Αλλαγή ή συνέχεια στο δήμο Κορινθίων…; Αυτό θα είναι το δίλημμα των επόμενων εκλογών”

100

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η διαφορά νοοτροπίας και χειρισμού των δημοτικών θεμάτων ανάμεσα στη Συμμαχία Πολιτών και την παράταξη του κ Πνευματικού– Σταυρέλη  -Χασικίδη .

Έλειπαν από την ημερήσιαδιάταξησημαντικάθέματα που αφορούν τους δημότεςπροφανώς για προεκλογικούςλόγους .

Έλειπε το θέμα της δημοτικήςαγοράς που αποσύρθηκε στο προηγούμενοσυμβούλιο .

Έλειπε το θέμα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας στα Εξαμίλια όπως ζήτησαν με υπογραφέςδημότεςσύμφωνα με τον κανονισμό .

Απεναντίαςήτανθέματα οι επιχορηγήσεις σε συλλόγους με σημαντικάποσάαποσπασματικά και την τελευταίαστιγμή. Ηπάγιαθέση μας είναι να δίνονται σε όλους τους συλλόγουςεπιχορηγήσεις με κριτήρια των αριθμόμελών,τη δραστηριότητακλπ. και αυτό να είναι γνωστό από την αρχή του χρόνου για να προγραμματίζουνκαλύτερα οι σύλλογοι τις εκδηλώσεις τους .

Προ ημερησίαςδιατάξεωςφέραμεθέματακαθημερινότητας όπως η λειτουργία του τμήματοςκαθαριότητας . Προτείναμε να λειτουργήσουναποδυτήρια και λουτρά για τους εργαζομένους ώστε σε ανθρώπινεςσυνθήκες να κάνουν τη δουλειά τους . Είναι θέμαστοιχειώδουςσεβασμού του δήμου στους εργαζομένους του να δίνεισυνθήκες και εξοπλισμόκατάλληλο για την εργασία τους με ασφάλεια , αξιοπρέπεια και αποδοτικότητα .Επίσηςξαναθυμίσαμε ότι ο δήμοςπρέπει να πληρώσει τις οφειλές του προς τους εργαζομένους για τα περασμέναχρόνια που δεν παρείχεμέσαατομικήςπροστασίας .

Θέσαμεεπίσης το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών ένα πρόβλημαένα πρόβλημα που ούτε φέτος έχει λυθεί εξ αιτίας της αντιπαράθεσης του δήμου με την περιφέρεια ,  δεν βοηθά τον τουρισμό της περιοχής μας και ταλαιπωρεί  τους κατοίκους.ΟδήμοςΛουτρακίου -Περαχώρας- Αγ Θεοδώρωνπρόσφαταυπέγραψεσχετικήσύμβασηδείχνοντας τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο δήμοςΚορινθίων .

Ζητήσαμε και πήραμεαπόφασηδημοτικούσυμβουλίου για να προωθηθείαρμοδίως το αίτημα για τη διενέργειαδημοψηφίσματος στη χώρα μας  για τη Μακεδονία μας , το όνομα , την γλώσσα και την εθνικότητα του γειτονικούκράτους.

 

Από τα παραπάνω είναι φανερή η διαφορά της αλλαγής που προτείνουμε στο δήμο Κορινθίων. Θεωρούμε ότι το δίλλημα των επομένων δημοτικών εκλογών στο δήμο Κορινθίων είναι ένα: είτε πραγματική ΑΛΛΑΓΗ με τον Βασίλη Νανόπουλο, τους συνεργάτες του και τη Συμμαχία Πολιτών είτε ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τον κ. Πνευματικό και ΕΝΑΛΛΑΓΗ στο ίδιο σύστημα, με τους στενούς του συνεργάτες, όλα τα προηγούμενα χρόνια, Νίκο Σταυρέλη και Χρήστο Χασικίδη με την ίδια νοοτροπία και πρακτικές διαχείρισης.

Οι πολίτες θα επιλέξουνανάλογα .

 

Βασίλης Νανόπουλος

επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ