Αποκλειστικό : Νέος συνδυασμός ΕΚΠΛΗΞΗ για τον δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου

98

Ένας νέος δημοτικός συνδυασμός ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019,θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 21 -Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Εφύρα, από τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Γκεζερλή .

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Πρώτη news Koρινθίας, Γιάννης Γκεζερλής,ως ανεξάρτητος  υποψήφιος Δήμαρχος θα διεκδικήσει τον Δήμο Κορινθίων , γεγονός που δεν μας εξέπληξε , γιατί το μεράκι για την τοπική αυτοδιοίκηση τον Γιάννη,  τον διακατέχει από παλιά.

Πετυχημένος δήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Σολυγίας ,με μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα , Αρχιτέκτων διπλωματούχος Μηχανικός , πιστεύουμε πως θ΄ανακατέψει εκ νέου την τράπουλα στα δημοτικά δρώμενα του δήμου.

Ασχολείται καιρό με την κάθοδό του στον δήμο και έχει συμφωνήσει με πλειάδα επωνύμων πολιτών , που επιθυμούν υπό την ηγεσία του κοινή συμπόρευση για την βελτίωση του Καλλικρατικού δήμου Κορινθίων .

Στην Πρώτη news Κορινθίας πιστεύουμε πως για να ασχοληθείς στην τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται να έχεις όραμα και σχέδιο για το που θέλεις να πας τον τόπο σου. Αν σ’ αυτά προσθέσεις την αγάπη και το μεράκι και δουλέψεις πολύ και με επιμονή, μπορείς να βρεις τρόπους να δημιουργήσεις καλύτερες προϋποθέσεις, να αναπτύξεις τον τόπο σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητα του πολίτη.

Εκτιμούμε πως ο Γιάννης Γκεζερλής διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία και σε συνδυασμό με το πολύ υψηλό επίπεδο των υπολοίπων, ανεβαίνει αισθητά υψηλότερα ο πήχης στις επερχόμενες εκλογές του Δήμου Κορινθίων.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα του προσπάθεια !

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ