Για γέλια και για κλάματα: Η αθλητική δικαστής του ΕΣΑΚΕ βγάζει άκυρα τα playoffs

73
r ʁԇÏщ`/ ə͉ʏӠ- ׁщˁϓ ԑɊϕЇӠ(֙ԏÑVɁ: Éٔ`̐хʇ / EUROKINISSI)

Περιθώρια για πολλές ερμηνείες αφήνει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την ποινή του Ολυμπιακού.

Aπίστευτο και όμως αληθινό! Η αθλητική δικαστής του ΕΣΑΚΕ υποβίβασε, βάσει κανονισμών, τον Ολυμπιακό στην Α2 κατηγορία της σεζόν 2019/20, οδηγεί σε ένα νέο σοβαρό πρόβλημα που, σύμφωνα τουλάχιστον με την διατύπωση της ανακοίνωσης, είναι υπαρκτό!

«Για μη συμμετοχή της ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος κατά τη φάση των playoffs συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας την ποινή του αποκλεισμού της από τους υπόλοιπους αγώνες της φάσης των playoffs και της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών από την βαθμολογία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς και πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ, ενώ ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε κατά την οικεία αγωνιστική περίοδο, δεν αντικαθίσταται και το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις υπόλοιπες ομάδες και αυτή κατατάσσεται τελευταία στον πίνακα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του οικείου πρωταθλήματος μετά από τις ομάδες που καταλαμβάνουν αγωνιστικά τις τελευταίες θέσεις και κατά συνέπεια υποβιβάζεται στην Α2» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ποιο είναι το σημείο που δημιουργεί νέο πρόβλημα; Η φράση «ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε κατά την οικεία αγωνιστική περίοδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ