Γνωστός Κορίνθιος  cameraman δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων – Ως εδώ … Πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές !

81

Σε χθεσινή ανάρτηση της Πρώτη news Κορινθίας, δημοσιεύσαμε άρθρο με γνωστό Κορίνθιο επιχειρηματία που τον δάγκωσαν αδέσποτα σκυλιά δείτε εδώ

Σε συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου , σας περιγράφουμε τι συνέβη χθες το βράδυ εμπρός τα μάτια του δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, του επιχειρηματία που το πρωί τον δάγκωσε το αδέσποτο σκυλί, του κ. Γιώργου Πούρου και πολλών άλλων Κορινθίων.

Ποιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ με μία παρέα καλών φίλων πίναμε ποτό στην Δαμασκηνού,

  δίπλα σχεδόν από το δημοτικό θέατρο Κορίνθου .

Ξαφνικά ακούμε τρελά γαβγίσματα σκύλων , σηκωνόμαστε και βλέπουμε μία αγέλη 6 -7 σκύλων , να επιτίθεται σε γνωστό Κορινθίο cameraman  (την ώρα που έβγαινε από εκδήλωση του θεάτρου),  τον οποίο τον έχουν  πάρει στο κυνήγι με άγριες διαθέσεις .

Αληθινά ο άνθρωπος έπαθε αυτό που λέει ο λαός μας “ταράκουλο ψυχής” και αν δεν σηκωνόμαστε όρθιοι όλοι εμείς φωνάζοντας να αποτρέψουμε τα χειρότερα , σίγουρα σήμερα θα μιλούσαμε για ένα ακόμη περιστατικό στο δήμο Κορινθίων που αδέσποτο σκυλί δάγκωσε ανυποψίαστο πολίτη.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές για τον κίνδυνο πλέον που αποτελούν τα πολλές δεκάδες αδέσποτα σκυλιά τα οποία σε αγέλες κυκλοφορούν στον δήμο της Κορίνθου. Είναι φανερό ότι πολλά από αυτά τα σκυλιά έχουν παραιτηθεί από τους ιδιοκτήτες τους αφού φέρουν κολάρα και είναι ράτσας, προφανώς λόγω αδυναμίας συντήρησής τους ή για λόγους ανευθυνότητας των ιδιοκτητών τους.

Το βέβαιο είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί στην Πρώτη news Κορινθίας μια σειρά επιθέσεων σκύλων σε διερχόμενους πολίτες .

Οι κάτοικοι της Κορίνθου είναι αναστατωμένοι, καταλαβαίνουν ότι τα σκυλιά προσπαθούν να επιβιώσουν αλλά και οι ίδιοι δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να διαβούν ελεύθερα μέσα στην πόλη τους .

Καλώς ή κακώς η πολιτεία πέταξε το μπαλάκι στους δήμους , δίχως όμως και την απαιτούμενη χρηματοδότηση , αυτό είναι γεγονός , αλλά πέραν του γεγονότος το πρόβλημα έχει γίνει μάστιγα και επιβάλλεται άμεση λύση .

Ας συγκαλέσει ο δήμος τους  αρμόδιους  φορείς μία σύσκεψη για την επίλυση του θέματος πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.!!! 

Ο κίνδυνος είναι ορατός και η αντιμετώπιση επιβάλλεται εδώ και τώρα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ