Γ.Ψαριανός”Είμαι εκτός Κινήματος Αλλαγής…! δεν θέλω να έχω ρόλο στην επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ”

81

Ο βουλευτής του Ποταμιού άνοιξε πρώτος την πόρτα της εξόδου από τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, λέγοντας ότι δεν θέλει να έχει ρόλο στην «επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ»

Το μεσημέρι της Τρίτης ο κ. Ψαριανός έκανε λόγο για «λάθος επιλογή» της συμμετοχής του Ποταμιού στο ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, ενώ επέμεινε ότι το κόμμα του κ. Θεοδωράκη δεν πρέπει να έχει «τρυφερές» σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ψέγοντας για κάτι τέτοιο στελέχη της Σεβαστουπόλεως.

«Αν το Ποτάμι θέλει να προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, εμένα δεν με εκφράζει» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6», αφήνοντας υπονοούμενα για στελέχη και βουλευτές του Ποταμιού που φλερτάρουν με το κυβερνών κόμμα.

Ως προς τον ρόλο του Ποταμιού στο ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ψαριανός ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι εκτός Κινήματος Αλλαγής ήδη. Δεν μπορώ να λειτουργήσω για την επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ» προσέθεσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας ότι το μόνο που λείπει «είναι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Γιάννης Αλευράς». (Ασχέτως αν οι δύο εκλιπόντες ήταν οι μόνοι που έλειπαν και προ εξαμήνου, όταν ο ίδιος και το Ποτάμι δήλωσαν παρών στην προσπάθεια συγκόλλησης της κατακερματισμένης Κεντροαριστεράς, έχοντας τους ίδιους ακριβώς εταίρους όπως και σήμερα…)

Ο κ. Ψαριανός επέμεινε στην αυτονόμηση του Ποταμιού και δήλωσε ότι δεν πάει στη ΝΔ γιατί «η Νέα Δημοκρατία είναι για δεξιούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ