Ανάσα γιά τους αγρότες… Δέδες κ. Πνευματικός “το νερό από το Βιολογικό καθαρισμό σε όλο το Δήμο Κορινθίων”βίντεο

116

Τα έργα που είναι σε εξέλιξη σε όλο το οδικό δίκτυο
της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών
επιθεώρησαν σήμερα το Πρωί
ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός
μαζί με τον συμπατριώτη μας Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε.

Τα έργα αυτά έχουν ξεκινήσει περίπου 2 εβδομάδες και είναι σε εξέλιξη
σε όλο το Νομό Κορινθίας που διασχίζει το Παλαιό Εθνικό Δίκτυο που έχει καταστραφεί.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων για μία ακόμα φορά ευχαρίστησε
τον Γενικό Γραμματέα για την συμβολή του
στην Χρηματοδότηση της αποκατάστασης.

Ο Γενικός Γραμματέας μίλησε για ένα μεγάλο οδικό δίκτυο πολλών χιλιομέτρων που έπρεπε να αποκατασταθεί και το Υπουργείο ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των Δήμων με ισχυρές χρηματοδοτήσεις που πιάνουν τόπο.
Επισήμανε ότι τα έργα ξεκίνησαν γρήγορα, προχωρούν και εκτελούνται γρήγορα και τόνισε ότι θα προχωρήσουν οι αποκαταστάσεις όλων των παλιών εθνικών οδών  όχι μόνο την ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών αλλά και της Κορίνθου – Άργους και Κορίνθου – Επιδαύρου.

Ο κ. Δέδες Ολοκληρώνοντας  χαρακτήρισε σημαντικό το έργο και για την ασφάλεια των εποχούμενων και των πεζών φυσικά αλλά και στα ζητήματα που αφορούν το δίκτυο εσωτερικής κυκλοφορίας των πόλεων του Νομού μας.

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών αναφέρθηκε επίσης στα Αναπτυξιακά Έργα που χρηματοδοτεί η Γενική Γραμματεία Υποδομών και μίλησε συγκεκριμένα για το Έργο του Βιολογικού Καθαρισμού Κορίνθου που Δημοπρατήθηκε πρόσφατα και ανακοίνωσε ότι η Γενική Γραμματεία Υποδομών Θα ενισχύσει χρηματοδοτικά και την επέκταση των δικτύων άρδευσης του Βιολογικού καθαρισμού , απαντώντας στο αίτημα του Δημάρχου Κορινθίων και της Τεχνικής Υπηρεσίας .

Κλείνοντας ο κ. Δήμαρχος ανακοίνωσε τα έργα που αφορούν την αξιοποίηση των νερών του βιολογικού έχουν ξεκινήσει και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την εξαγγελία του κ. Δέδε και υποσχέθηκε ότι αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί.

πηγή-korinthosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ