Δήλωση Βασίλη Πανταζή για την έκθεση του Επιμελητηρίου…

72

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, εγκρίθηκε τελικά ομόφωνα η εξουσιοδότηση προς τον δήμαρχο, ώστε να συνεργαστεί με το Επιμελητήριο για την άρτια και έγκαιρη προετοιμασία της έκθεσης που σχεδιάζεται να γίνει στην Κόρινθο.
Τους δημότες δεν τους αφορούν τα δικολαβικά τερτίπια για την ονομασία της έκθεσης τα οποία κινούνται από γνωστά κέντρα αλλά τα ακούσαμε δυστυχώς και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Οι Κορίνθιοι περιμένουν επιτέλους μια φορά σε αυτόν τον Δήμο, να συνεργαστούμε οι φορείς και να φροντίσουμε η έκθεση να γίνει και μάλιστα να αποτελέσει και το σημαντικότερο γεγονός της Κορίνθου.

Η αγορά διψάει για την εισροή και του μικρότερου ποσού και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σκέφτεται τυχόν μικροπολιτικά κέρδη.
Προσωπικά έθεσα στη διάθεση του Επιμελητηρίου τις δωρεάν υπηρεσίες μου σαν πολιτικός μηχανικός αλλά και ως απλός πολίτης.
Όποιος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την δημιουργία εμποδίων, θα βρει απέναντι του όλους τους υγιώς σκεπτόμενους δημότες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ