Δήμαρχος Πάτρας”διαγράφονται οφειλές για μακροχρόνια ανέργους και ενταγμένους στο ΚΕΑ”…φεύγω για Πάτρα…!

89

«144.000 συμπολίτες μας χρωστούν στο Δήμο 120 εκατομμύρια ευρώ. Τα 55,5 εκατομμύρια τα χρωστούν 204 επιχειρηματίες με οφειλές άνω των 50.000 ευρώκαι τα υπόλοιπα όλοι οι άλλοι μαζί.

Αναζητώντας τι μπορούμε να εισπράξουμε από τους 204 επιχειρηματίες που χρωστούν στο Δήμο πάνω από 50.000 ευρώ ο κάθε ένας, είδαμε ότι ελάχιστα μπορούμε να εισπράξουμε.

Για ποιο λόγο; Γιατί αυτοί είναι ανώνυμες εταιρίες οι οποίες θωρακίζονται από τους ισχύοντες νόμους, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα. Οι ανώνυμες εταιρίες πεθαίνουν αλλά οι ιδιοκτήτες τους ζουν και βασιλεύουν.

Αυτός που μένει απροστάτευτος είναι αυτός που δεν έχει. Αυτούς καλούμαστε σήμερα να προστατεύσουμε, διαγράφοντας οφειλές ή διευκολύνοντας την αποπληρωμή τους σε βάθος χρόνου, ειδικά για μακροχρόνια ανέργους και ενταγμένους στο ΚΕΑ».

Τα παραπάνω περιέγραψε στη χθεσινή ομιλία του ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην πλατεία Γεωργίου στο πλαίσιο της «Ημέρας Δράσης του Δήμου ενάντια στους πλειστηριασμούς»προωθώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για διαγραφή χρεών εργαζομένων και ανέργων και γενικότερα πολιτών που πλήττονται βάναυσα από την κρίση, ώστε να μην κινδυνέψουν τα σπίτια τους από πλειστηριασμό (δείτε λεπτομέρειες εδώ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ