Δήμος Κορινθίων “Κροκοδείλια δάκρυα για την καθυστέρηση αποκατάστασης των ζημιών…λόγω απουσίας των “αποστατών”

76

Με υπευθυνότητα και με μέγιστο αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες μας θέλουμε να τους ενημερώσουμε πως ενώ κάποιοι περιδιαβαίνουν τους δρόμους αλάσπωτοι και ατσαλάκωτοι στις πληγείσες περιοχές και εκφράζουν την αλληλεγγύη και τη συμπάθεια τους στους πληγέντες, πισώπλατα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να καθυστερήσει η αποκατάσταση των ζημιών.

Μετά την έγκριση των 400.000€ που έγινε την Παρασκευή από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον Δήμο Κορινθίων έγινε προσπάθεια από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να ληφθούν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν απαραίτητες για να ξεκινήσει με πλήρη νομιμότητα, με συμβάσεις σε ιδιώτες εργολάβους που παράλληλα με τα συνεργεία του Δήμου θα βοηθούσαν την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκτάκτως δια περιφοράς δεν απέδωσε, διότι κάποιοι ήταν θετικοί στην τηλεφωνική επικοινωνία εκτός από τον κύριο Οικονόμου Γεώργιο ο οποίος με έκπληξη ανέφερε ότι διαφωνεί στην αποδοχή των 400.000€ από τον Δήμο Κορινθίων και την επόμενη μέρα μάλιστα εξέφρασε την άποψη να μην τολμήσουμε να προχωρήσουμε στην απόφαση γιατί θα την καταγγείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Είναι ένας από αυτούς που θα μας… σώσει αλλά μετά τις επόμενες εκλογές. Που θα ζητήσει την ψήφο των Κορινθίων επειδή αγαπάει και αυτός πολύ την πόλη.

Σήμερα στις 15:00 μ.μ. στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι ίδιοι που αγαπούν πολύ την Κόρινθο και θέλουν να τη σώσουν δεν ήρθαν στην συνεδρίαση με αποτέλεσμα λόγω έλλειψης απαρτίας να μη πραγματοποιηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάποιων βεβαίως η απουσία ήταν δικαιολογημένη, αδικαιολόγητη ήταν η απουσία του κυρίου Σταυρέλη που καλησπέριζε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κοντά στο Δημαρχείο λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση αλλά δεν ήρθε ποτέ. Επίσης απουσίαζαν και τα υπόλοιπα στελέχη του που θα στήριζαν την Δημοτική Αρχή μέχρι το τέλος κατά δήλωση τους μετά την αποστασία τους από τον Δήμαρχο και την Πορεία Ευθύνης και που σήμερα φιγουράρουν δίπλα του.

Σιγά σιγά όλοι και όλες οι Κορίνθιοι θα κατανοήσουν τους πραγματικούς λόγους της αποστασίας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ