Δανειστική Βιβλιοθήκη Εξαμιλίων “Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε” -φωτό

126

   Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, η Δανειστική Βιβλιοθήκη Εξαμιλίων, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις Σαββάλας, συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου της εκπαιδευτικού – συγγραφέως κ.Γιολάντας Τσορώνη – Γεωργιάδη“Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε”.

Η συγγραφέας, στην γεμάτη αίθουσα της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Εξαμιλίων, παρουσίασε, διαδραστικά, την ιστορία του νέου της βιβλίου και  πέρασε το μήνυμα ότι το μοίρασμα, η βοήθεια, η συνεργασία, η αγκαλιά είναι αγάπη και τρόπος ζωής και ότι τα Χριστούγεννα και το μήνυμά τους  χρειάζεται να βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινότητα του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί!

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την παρουσίαση, που ήταν γεμάτη ζωντάνια, αγάπη και πρωτοτυπία!

Ακολούθησε κλήρωση με δώρα βιβλία, από την Δανειστική Βιβλιοθήκη Εξαμιλίων, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ, την συγγραφέα και τις Εκδόσεις Σαββάλας.

Η συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο της και αργότερα, στον χώρο του 14ου Νηπιαγωγείου Κορίνθου, στον Συνοικισμό, με συνδιοργανωτές  το 14ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και τις Εκδόσεις Σαββάλας, με την ίδια επιτυχία!

email. phototsetsi@gmail.com

                  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ