Δείτε τα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών στο Νομό Κορινθίας ανά Δήμο

73

Συντριπτική η Νίκη του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όχι μόνο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο αλλα και στο Νομό Κορινθίας αφού επικράτησε σχεδόν με 13 μονάδες του Πέτρου Τατούλη (πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου).

Η Κορινθία πήρε την “Πρωτοβουλία” να αλλάξει σελίδα και το έκανε, αφού όπως θα δείτε και στους πίνακες που ακολουθούν, ο Παναγιώτης Νίκας ήταν πρώτος στους 5 από τους 6 Δήμους.

Συγκεκριμένα, στον Δήμο Κορινθίων ο Παναγιώτης Νίκας ήρθε πρώτος με σχεδόν 18 μονάδες Διαφορά από τον Πέτρο Τατούλη, η διαφορά σε ψήφους είναι: 4.106.

– Στο Δήμο Σικυωνίων ο Παναγιώτης Νίκας επικράτησε με 54,45 δηλαδή με σχεδόν 9 μονάδες διαφορά. Η διαφορά σε ψήφους είναι: 969.

– Στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης πάλι πρώτος είναι ο Παναγιώτης Νίκας με 11 μονάδες διαφορά, και σε ψήφους ανέρχεται στις 1.008.

-Στο Δήμο Βέλου- Βόχας η διαφορά είναι πάλι μεγάλη και ανέρχεται στις 17 μονάδες, 58,66% ο Παναγιώτης Νίκας και 41,34% ο Πέτρος Τατούλης, η διαφορά σε ψήφους είναι: 1.420.

-Στον Δήμο Νεμέας ο Παναγιώτης Νίκας ήρθε πρώτος με 53,81% και ο Πέτρος Τατούλης με 46,19%, η διαφορά σε ψήφους είναι: 284.

– Ενώ στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ο Πέτρος Τατούλης βγήκε πρώτος με μηδαμινή διαφορά: 0,48% δηλαδή 43 ψήφους. Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο Δήμο ο Παναγιώτης Νίκας έκανε την ανατροπή, αφού στις εκλογές του πρώτου γύρου είχε έρθει Τρίτος, και στον δεύτερο γύρο ήρθε σχεδόν ισόπαλος με τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

  /supertvkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ