Δημήτρης Γιαννακόπουλος«Ακόμη και τώρα θα ήθελα τον Σπανούλη πίσω στον Παναθηναϊκό!»

69

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαντάχωρίς ενδοιασμούς σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν τον «Εξάστερο» Παναθηναϊκό: Τον Ομπράντοβιτς, τον Σπανούλη, τον Παπαπέτρου, τον Μάντζαρη, την Ευρωλίγκα…

Το όνομα Γιαννακόπουλος έχει ταυτιστεί με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ως ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ την τελευταία εξαετία έχει πολλά να πει για τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο της συνέντευξής του στο SDNA μιλάει για τα deals του φετινού καλοκαιριού (Καλάθης, Παππάς, Παπαπέτρου), αλλά και τη γενικότερη «από-αμερικανοποίηση» των «πρασίνων». Ταυτόχρονα, δηλώνει ξανά πως στηρίζει τον Τσάβι Πασκουάλ και επισημαίνει: «Τώρα έχουμε τον Τσάβι, ο οποίος θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ αξιολόγος προπονητής και μαζί θα πετύχουμε πολλά πράγματα στο μέλλον».

 

Αν είχες τη δυνατότητα να γυρίσεις τον χρόνο πίσω θα έκανες τα πάντα να κρατήσεις τον Σπανούλη όπως κράτησες τώρα τον Καλάθη; Γιατί πολλοί λένε ότι αυτή η μεταγραφή άλλαξε την ιστορία. 

«Ο Βασίλης είναι ένας τεράστιος αθλητής. Από όσο ξέρω πρώτος μπαίνει στο γήπεδο, τελευταίος φεύγει.

Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η υστεροφημία του, τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η φανέλα και η ομάδα για την οποία αγωνίζεται. Και στον Παναθηναϊκό είχε πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες. Στον Ολυμπιακό έκανε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Από ό,τι φάνηκε του βγήκε σε καλό η απόφαση αυτή. Είναι ένα παιδί, το οποίο πάντα ήθελε να είναι έτσι, λίγο πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Ήθελε να φαίνεται, με την καλή έννοια, λίγο παραπάνω.

Πήγε στον Ολυμπιακό, πέτυχε αυτά που ήθελε, άρα μπράβο του.

Τώρα το αν θα τον κρατούσα; Αν δεν είχε δεθεί και τόσο πολύ με τον Ολυμπιακό, ακόμα και τώρα θα τον ήθελα πίσω. Απλά ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Δεν θα έκανε καλό ούτε σε εμάς, ούτε σε εκείνον».

Τον Παπαπέτρου τον έβλεπες από πέρυσι στον Παναθηναϊκό;

«Ο Παπαπέτρου έπρεπε να έχει έρθει από την πρώτη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιδί, το οποίο μεγάλωσε μέσα σε μία παναθηναϊκή οικογένεια.

Δυστυχώς, όταν πρωτοϋπέγραψε το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό δεν ήρθε τότε, ήταν διαφορετικές οι συνθήκες. Το λάθος αυτό διορθώθηκε».

Πηγή-sdna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ