Δημήτρης Μπινιάρης -Οι 5 λόγοι που ζητά την ψήφο των Κορινθίων…

94

Δημήτρης Μπινιάρης: Οι  5 λόγοι που ζητά την ψήφο των Κορινθίων 

Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και ιδιαίτερα πολυπράγμονα άνθρωπο με ενισχυμένο το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό  και τα κοινά του τόπου μας.

Ο λόγος για τον κύριο Δημήτρη Μπινιάρη Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου ” Κόρινθος 06″ .

Φέτος στις εκλογές, ο κ. Δημήτρης Μπινιάρης βάζει ψηλά τον πήχη αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες , την δυσαρέσκεια και τα προβλήματα των Πελοποννησίων , θέτοντας υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Νίκα.

Ας δούμε αναλυτικά τα όσα μας ανέφερε:

Ερώτηση:  Κύριε Μπινιάρη είστε ένας από τους νεότερους υποψήφιους των ψηφοδελτίων της Περιφέρειας, για πιο λόγο πιστεύεται πως οι Κορίνθιοι πολίτες θα πρέπει να σας εμπιστευθούν την ψήφο τους;

Απάντηση :

  1. Μέσω της υποψηφιότητας μου επιδιώκω οι πολίτες της Πελοποννήσου να εγκαταλείψουν την αδράνεια και να διεκδικήσουν τον ρόλο που τους ανήκει στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας.
  2. Θεωρώ πως η αποστασιοποίηση τους από τα κοινά δεν αποτελεί ένδειξη αδράνειας, αλλά περισσότερο αντίδρασης στην ισχύουσα κατάσταση.
  3. Είναι σημαντικό να είμαστε σε εποικοδομητική συνεννόηση την επόμενη μέρα των εκλογών και να πετύχουμε από κοινού ορισμένα καλά αποτελέσματα για την περιοχή μας.
  4. Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Παναγιώτη Νίκα , γιατί πιστεύω σε μια Περιφέρεια με αρμοδιότητες προς όφελος του πολίτη. Μια Περιφέρεια που θα φέρει χρήματα στην περιοχή και ειδικά στην Κορινθία , (που θεωρώ πως είναι αδικημένος νομός ) ,από την οποία κατάγομαι και ζω και στην οποία θα κατέβω υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

 

5 .Θεώρησα πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσφέρω και εγώ τις γνώσεις μου, την        εμπειρία μου, την θέληση μου για προσφορά για το καλό του τόπου μας. Δόξα τω Θεό γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να είναι κανείς αγρότης, ελεύθερος επαγγελματίας, παραγωγός, βιοπαλαιστής, που πρέπει να επιβιώσει σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον και να προσφέρει το καλύτερο στην οικογένεια του.

Αυτούς τους ανθρώπους θέλω να εκφράσω μέσα από την υποψηφιότητα μου. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν την σιωπηρή αλλά ισχυρή πλειοψηφία της Κορινθίας Και σε αυτούς θέλω να δώσω φωνή εφόσον με εμπιστευθούν να είμαι μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ