Δημοσκόπηση της MARC για τον δήμο Κορινθίων…ποιός προηγείται

102

Τι έδειξε η δημοσκόπηση της MARC για τον δήμο Κορινθίων..

Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε για λογαριασμό του Peloponnisosnews η εταιρεία MARC (μία από τις 13 πιστοποιημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων) ο νυν Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός δείχνει να κρατάει γερά τις δυνάμεις του στην πρόθεση ψήφου των συνπολιτών του. 

Ετσι βλέπουμε στην πρόθεση ψήφου των Κορινθίων να εμφανίζεται με ποσοστό 30,3%, έναντι 23,7% του Βασίλη Νανόπουλου, 14,7% του Νίκου Σταυρέλη και 9,5% του Πελοπίδα Καλλίρη που μόλις χθες ανακοίνωσε επίσημα την υποψήφιότητά του.

Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε τον νυν Δήμαρχο να διατηρεί την προτίμηση και την ψήφο των δημοτών, τον Βασίλη Νανόπουλο να έχει χάσει ένα σημαντικό κομμάτι ψηφοφόρων του που προφανώς κατευθύνονται προς τον άλλο δεξιό υποψήφιο Πελοπίδα Καλλίρη. Το επίσης σημαντικό του παραπάνω ευρήματος είναι το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό του Νίκου Σταυρέλη, ο οποίος έχει οργανώσει τον συνδυασμό του σχεδόν ένα χρόνο. Συμπερασματικά η πολιτική εξόντωσης του Δημάρχου δείχνει πως δεν πείθει από την παράταξη Σταυρέλη που όχι μόνο δεν συναινεί στα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο (όπως είχαν υποσχεθεί), αλλά κρατάει και τις καρέκλες για να δημιουργεί προβλήματα.

πηγή-.peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ