Δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων πάλι”κρύφτηκαν” οι νικητές…!Tο καλό του Δήμου για αυτούς ξεκινάει τον Σεπτέμβρη…

78

Αυτό είναι το “χάλι του Δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Κορινθίων… όταν  ζητάνε την ψήφο μας τρέχουν  όταν όμως τους καλεί το καθήκον δεν πατάνε στις συνεδριάσεις γιατί τους ενδιαφέρει μόνο η “πάρτη” τους.

Μετά από ταλαιπωρία ενός ολόκληρου μήνα και συνεχόμενες αναβολές στο δήμο Κορινθίων , λόγω μη απαρτίας και παντελής αδιαφορίας των δημοτικών συμβούλων , επιτέλους σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι , μετά κόπων  και βασάνων πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο .

Βέβαια μη νομίζετε πως υπήρχε περίσσευμα δημοτικών συμβούλων , όλοι και όλοι ήταν 13, για την ιστορία να του αναφέρουμε :

Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός 

Πρόεδρος του  Δ.Σ.  Αναστάσιος Κοντογιώργος 

 Ανδρέας   Ζώγκος

 Χρήστος Μελέτης 

  Κώστας Ζίμος

 Δημήτρης Μπάκουλης

  Χαράλαμπος Καμπόύρης 

  Μιχάλης Χατζής 

  Γιώργος Μουρούτσος -παράταξη Νίκου Σταυρέλη 

  Γιάννης Καρασσάβας -παράταξη Νίκου Σταυρέλη

  Ντίνα Λύτρα 

 Γιώργος Φαρμάκης 

Παναγιώτης Ψιλογιαννόπουλος 

 Δημήτρης Βλάσης 

Τρεις δικαιολογημένοι απόντες Αντώνης Παππάς βρίσκεται στο εξωτερικό, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Παρτσινέβελος και ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Σταύρος Κεφάλας για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Όλοι οι υπόλοιποι έλειπαν για τρίτη συνεχόμενη φορά χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία!!!

Τώρα θα μου πείτε μες το κατακαλόκαιρο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα από την απερχόμενη δημοτική αρχή ίσως είναι λίγο υπερβολικό , ας περιμένουμε την νέα διοίκηση …. να λύση τα προβλήματα που περιμένουν .

Όμως καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε από επίσημα στόματα και ανεπίσημες “γλάστρες”, τι τα θέλει τα συμβούλια , λίγες ημέρες του έμειναν ακόμη και με ποιο δικαίωμα  παίρνει αποφάσεις ;

Συνεχίζοντας οι “επίσημες”  φωνές  και οι “γλάστρες” τους… υβρίζουν καθημερινά την υπάρχουσα δημοτική αρχή , για ανικανότητα και ανυπαρξία, σε  όλα τα επίπεδα .

Τελικά επίσημοι Θεσμικοί και γλάστρες αποφασίστε ή είναι δήμαρχος και δύναται να παίρνει αποφάσεις  μέχρι να παραδώσει ή περιμένουμε την 1η  Σεπτέμβρη να έρθουν οι νικητές να τα λύσουν όλα με μαγικά ραβδάκια.

Για την ιστορία ουδείς από την παράταξη του νικητή κ. Βασίλη Νανόπουλου δεν παρευρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά τυχαίο…? δεν νομίζω…  μάλλον το καλό του Δήμου για αυτούς ξεκινάει με τα  πρωτοβρόχια και μέχρι τότε τα παπαγαλάκια θα παλεύουν για μια καλή καρέκλα γράφοντας και  γλύφωντας καθημερινά τον Καίσαρα για μια θεσούλα έξω απο το γραφείο του.  

Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ