2 Νοεμβρίου ο αποκλεισμός του Δημοτικού διαμερίσματος Ισθμίας λόγω της μη λειτουργίας της βυθιζόμενης γέφυρας καλά κρατεί-βίντεο

101

Είναι πρωτοφανής η αδιαφορία και η απαξίωση απέναντι στους κατοίκους του Δημοτικού διαμερίσματος Ισθμίας από την Διοίκηση της Α.Ε.ΔΙ.Κ , Διώρυγα της Κορίνθου Α.Ε.

Η διοίκηση αυτή είναι η διοίκηση των κατατμήσεων προμηθειών , της αλόγιστης διασπάθισης δημόσιου χρήματος , των παράτυπων λειτουργιών και πράξεων , των  αδικαιολογήτων ταξιδιών στο εξωτερικό και …….

άλλα πολλά . 

Θα πρέπει να τονίσουμε   ότι όσες επισκέψεις σε χώρες του εξωτερικού έχει κάνει το σημερινό Διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.ΔΙ.Κ στα δυο τελευταία χρόνια , δεν είχαν κάνει όλα τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια των υπόλοιπων 123 χρόνων λειτουργίας της Διώρυγας .

Τα ενδιαφέροντα τους είναι   με βάση τις προσωπικές επιθυμίες του κάθε διευθυντικού στελέχους  , με καθεστωτικές αποφάσεις και πράξεις ,με καταστρεπτικές για την Α.Ε.ΔΙ.Κ λογικές όπως η λογική αυτή που έθεσε εκτός λειτουργίας την βυθιζόμενη γέφυρα της Ισθμίας από την 30η Νοεμβρίου 2017  έως και σήμερα 2 Νοεμβρίου 2018 και με ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πότε θα λειτουργήσει εάν πραγματοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες εργασίες . ( Αυτά είναι λόγια που ειπώθηκαν δια    στόματος  εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε.ΔΙ.Κ ) .

Πολλά τα  δελτία τύπου και οι δημόσιες δηλώσεις από τους Διοικούντες  και τα διευθυντικά στελέχη  ,της Α.Ε.ΔΙ.Κ δίνοντας φρούδες ελπίδες  με ψεύτικες ημερομηνίες επαναλειτουργίας  της Βυθιζόμενης γέφυρας της Ισθμίας .

Τι έλεγαν στα δελτία και σε δημόσιες δηλώσεις ? Τέλος Απριλίου θα λειτουργήσει η βυθιζόμενη γέφυρα .

Μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων  κάποιος υποσχέθηκε δηλώνοντας  τους ότι  τον Ιούνιο θα έβαζαν  δυο εργολάβους   και πως σε ένα μήνα θα είχε παραδοθεί η γέφυρα  στην κυκλοφορία .

Ανύπαρκτο  το ενδιαφέρον της Δημοτικής  Αρχής και ιδιαίτερα των τοπικών αιρετών Αντιδημάρχων και Προέδρων οι οποίοι έδιναν ντροπιαστικές συμβουλές στου κατοίκους του τύπου να περνούν την Διώρυγα κολυμπώντας !!!

 Μετά από παρεμβάσεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων έδωσαν για ακόμα μια φορά ψεύτικες υποσχέσεις και ημερομηνίες όπως αυτή της 30ης Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους .

Οι υπεύθυνοι της Α.Ε.ΔΙ.Κ όχι μόνο είναι άσχετοι με το τι  συμβαίνει γύρω τους και ιδιαίτερα στα προβλήματα του οίκου τους   , αλλά δεν σέβονται τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Ισθμίας , τους  οποίους όχι μόνο δεν ντρέπονται να τους υπόσχονται ψεύτικες ελπίδες αλλά τους προσβάλουν κατάφορα την προσωπικότητα τους και την περηφάνια τους δηλώνοντας στο σύστημα Διαύγεια ότι δαπανούν για μεταφορά και εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ισθμίας με ΤΑΞΙ  περίπου δυο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ τον μήνα  .

 Ντροπή και δέος . Φυσικά και δαπανούν πολλές χιλιάδες ευρώ σε ταξί , όχι όμως για τους κατοίκους της Ισθμίας οι οποίοι είναι υπερήφανοι και αξιοπρεπείς .

Σίγουρα τα ποσά αυτά τα δαπανούν , όχι όμως για τους κατοίκους της Ισθμίας αλλά για την παράνομη μεταφορά του προσωπικού της Ναυτικής υπηρεσίας από τα Ίσθμια στην Ποσειδωνία και το αντίθετο .

Η Διώρυγα διοικείται από  μια διοίκηση  του ΣΥΡΙΖΑ , ( χωρίς την συμμετοχή των μελών των  ΑΝΕΛ οι οποίοι έχουν παραιτηθεί διαφωνώντας με αυτέ τις τακτικές  ) με τα δήθεν   αριστερά  μέλη του κινήματος δεν πληρώνω  τα οποία διέπραξαν οικονομικό έγκλημα κατά του Ελληνικού Δημοσίου  και τα οποία εμπαίζουν  και εξευτελίζουν  την αξιοπρέπεια των Ισθμιωτών με την συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους  .

Όλοι αυτοί οι  κύριοι λογικά θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για παράβαση καθήκοντος μετά από αυτήν την ενδεκάμηνη και πλέον ταλαιπωρία ενός ολόκληρου Δημοτικού διαμερίσματος με δυο χιλιάδες τετρακόσιους Δημότες ( 2400) .Ντροπή τους .

  

 geraniablog.blogspot.com

 

 




 

Αναρτήθηκε από GeraniaBlog 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ