ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ”ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 9ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

95

Ο Επικεφαλής της Παράταξης ”αλλάzουμε ΜΑΖΙ” Ιωάννης Β. Καραπανάγος, οι εκλεγμένοι Δημοτικοί του Σύμβουλοι κα Κασσιανή Κόντη και κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, καθώς και 15 στελέχη της Δημοτικής Παράταξης “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” παρευρέθηκαν χθες, Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο θέμα της εκμίσθωσης του Υδροθεραπευτηρίου (SPA) και να στηρίξουν τους εργαζόμενους.

Σημειώνεται ότι ήταν η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρούσα σύνθεση και είχε συμπεριληφθεί, προς συζήτηση, το 16ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, παράγραφος στ΄: Έγκριση ή τροποποίηση των όρων δημοπράτησης του έργου “Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός Εκμίσθωσης του υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa”.

Η συζήτηση αυτής της παραγράφου αναβλήθηκε, όπως είχαν ζητήσει, με κοινή επιστολή, 5 δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και συνδικαλιστικοί φορείς, για να συζητηθεί με τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επικεφαλής της Παράταξης έλαβε το λόγο, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Στάμου και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ενημέρωσης των νέων δημοτικών παρατάξεων για τα διοικητικά, οικονομικά και νομικά δεδομένα του Υδροθεραπευτηρίου, λέγοντας πως θα έπρεπε να το είχε ήδη πράξει η Δημοτική Αρχή και ακολούθως σχολίασε τη σιωπή της Δημοτικής Αρχής στην επιστολή του Συνδυασμού για ενημέρωσή του, επί του συγκεκριμένου θέματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ