Εγγραφή των  παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων

76

Η  Πρόεδρος του Δ. Σ. του  Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π  κ. Κορδαλή Σωτηρία, ανακοινώνει ότι από

Δευτέρα 20  Μαΐου 2019 μέχρι και Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 ο Παιδικός Σταθμός Λουτρακίου και ο Παιδικός Σταθμός Αγίων Θεοδώρων θα δέχονται αιτήσεις ενδιαφερομένων γονέων για την εγγραφή ή την επανεγγραφή των παιδιών τους καθημερινά και τις εργάσιμες ώρες.

 Για την εγγραφή των  παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς , απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

Αίτηση- με συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού (Δίδεται από τον Παιδικό Σταθμό) .

  1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό, ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, ή / και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης.
  2. Βεβαίωση Εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους, και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας / του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το Ε4 (Ετήσιος Πίνακας Προσωπικού).
  3. Βεβαίωσης Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.
  4. Βεβαίωση Υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης Mantoux, όπως κάθε φορά προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  5. Αντίγραφο της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος  του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος των γονέων.
  6. Κάθε άλλο δικαιολογητικό που κατά περίπτωση θα θεωρηθεί απαραίτητο.

 Κατά την εγγραφή προηγούνται αιτήσεις εργαζόμενων γονέων, γονέων με κοινωνικά , οικονομικά προβλήματα και πολυτέκνων.

 Γα τις επανεγγραφές των νηπίων απαιτούνται επίσης όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά εκτός από το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, εάν αυτό έχει ήδη προσκομισθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά από τις 8.00 π.μ.-13.00 μ.μ. εντός του Παιδικού Σταθμού και στο  τηλ. 27440 – 64785 (Κα Βασιλειάδου Αρετή) – Π.Σ. Λουτρακίου &

                        27410 – 62028 (Κα Στάμου Στυλιανή) – Π.Σ. Αγ. Θεοδώρων .

 

http://webkorinthos.gr/item/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%83/

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π.

ΚΟΡΔΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ