ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΣ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΟΣΙΑΣ…ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

134
KODAK Digital Still Camera

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΣ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ Ι.Ν.ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΟΣΙΑΣ & ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

 

Στο Χωριό Μοσιά, της Αρχιερατικής Περιφέρειας Φενεού, μετέβη χθες Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, όπου και ετέλεσε την Θ. Λειτουργία στον Ενοριακό Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου.

 

KODAK Digital Still Camera

Στον λόγο του προς τους ευσεβείς Χριστιανούς ο σεπτός Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στην τάση που χαρακτηρίζει την σύγχρονη εποχή να εξαρτάται από τον καταναλωτισμό και την συνεχή βαναζήτηση του πλούτου και των υλικών αγαθών, αγνοώντας το γεγονός ότι ο υλικός πλούτος «έρχεται και παρέρχεται» και οι πλούσιοι που δεν κάνουν καλή χρήση του πλούτου τους ενδέχεται να πτωχεύσουν, εν αντιθέσει με όσους αναζητούν τα πνευματικά αγαθά και τις αρετές και επιζητούν την χάρι του Θεού, στους οποίους ο Θεός παρέχει αφειδώς όλα όσα τους είναι πραγματικά απαραίτητα για την ζωή τους.

 
 
 
 
 
 
 
 

Αμέσως μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης μας πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς, Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Φενεού, από τον Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σπυρίδωνα Σταματόπουλο και Δημοτικούς Συμβούλους, μετέβη στον αύλειο χώρο του Ι. Ναού όπου εγκαινίασαν την ανάπλαση της νέας πλατείας και του υπάρχοντος εκεί παλαιού Δημοτικού Σχολείου.

 
 
  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ