ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ.ΔΙΟΝΥΣΙΟ

99

Την Πέμπτη, 1ην Νοεμβρίου 2018, θα τελεσθούν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο τα Εγκαίνια του Ι. Ναού Αγίων Αναργύρων, του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Σήμερα Τετάρτη, 31ην Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00, κατά την Εκκλησιαστική τάξη  θα γίνει η Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων, τα οποία θα «φυτευθούν» στην Αγία Τράπεζα και ευθύς αμέσως θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας.

Την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου 2018, ανήμερα της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εξ Ασίας, το πρωί και ώρα 7.00 θα ψαλλεί ο Όρθρος και στην συνέχεια η Ιερά Ακολουθία των Εγκαινίων, και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον νεοεγκαινιασθέντα Ιερό Ναό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων θεμελιώθηκε στις 2 Μαρτίου 2007, κατόπιν αποκλειστικής δωρεάς του μακαριστού κυρού Νεόφυτου Σπυρογιαννάκη, Αρχιμανδρίτου, και υπό την φροντίδα και επίβλεψη του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, τελεί προς ενίσχυση και παρηγορία των ασθενών και των οικείων τους.

Καλούνται, όσοι φιλακόλουθοι Χριστιανοί μπορούν, να συμμετάσχουν με την ευλαβική και προσευχητική παρουσία τους σ’ αυτήν την ξεχωριστή τελετή των Εγκαινίων του Ι. Ναού, η οποία είναι μία μοναδική ευκαιρία αγιασμού και ευλογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ