“ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΗΣΟΥ!”, ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ!!!-ΦΩΤΟ

106
Επιμέλεια: Δήμητρα Τσεπεντζή*
Δέκα παιδιά, συμμαθητές και φίλοι μεταξύ τους, άφησαν τα κινητά, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις χαλαρές στιγμές στην καφετέρια και αφιέρωσαν ατελείωτες ώρες, από τον προσωπικό τους χρόνο, για να να δημιουργήσουν πολιτισμό! 
“Ελλάδα, θυμήσου!” ο τίτλος της παράστασης.
“Ελλάδα, καμάρωσε τα νεαρά παιδιά σου!” θα έλεγα, ανεπιφύλακτα, εγώ!
Πραγματικά!!! Είναι μια καταπληκτική δουλειά! Ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα εξ’ ολοκλήρου από ερασιτέχνες… χωρίς γνώσεις και θεατρικές σπουδές… και μάλιστα παιδιά… μαθητές Λυκείου!!! 
Μια παράσταση έκπληξη!!! Ένα μουσικό ταξίδι με νοσταλγικά τραγούδια, αλλά και δρώμενα που χαρίζουν γέλιο και μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές… με πρωταγωνίστρια την κα Επιθεώρηση, που ενσαρκώνει μοναδικά ένα παιδί, ο σκηνοθέτης της παράστασης, ο Αλέξανδρος Πάνου!
“Η ιστορία της επιθεώρησης δισταυρώνεται με την Ιστορία της Ελλάδας και ζωντανεύει μέσα από νούμερα-σταθμούς, με την κα Επιθεώρηση να δίνει το τέμπο…”, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης στην αφίσα τους!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα καταπληκτικά παιδιά! Στις και στους Μαργαρίτα Βατουσιάδη, Γεωργία Βατουσιάδη, Κωνσταντίνα Μουργελά, Φωτεινή Τσάτσαρη, Ζωή Χρόνη, Νίκο Μητσάνη, Λεύκιο Σπανό, Στέλιο Βαρυτιμιάδη, Χρήστο Κωνσταντίνου και φυσικά στον Αλέξανδρο Πάνου τον σκηνοθέτη!
Και μακάρι να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συνομηλίκους τους.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν, εκεί όπου ξεκίνησαν, στα Ίσθμια, στον φιλόξενο χώρο του Λαογραφικού Ομίλου.
Αξίζει να περάσετε ένα βραδάκι κοντά σε αυτή την υπέροχη νεανική συντροφιά. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες:6974842102
*Οι φωτογραφίες, από στιγμιότυπα της παράστασης, προέρχονται από γονείς των παιδιών, οι οποίοι σίγουρα αισθάνονται υπερήφανοι για τα εξαιρετικά βλαστάρια τους και τους αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για τα καταπληκτικά παιδιά που μεγαλώνουν!
 
*Διευθύντρια 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού Κορινθίας
Πρόεδρος Σωματείου Λόγου και Τέχνης “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”
Πηγή-farosnews2018.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ