Εξαγριωμένος πολίτης έδειρε και έδεσε επίδοξο ληστή-φωτό

89

Όταν ο ληστής τον απείλησε με σουγιά, ο πολίτης τον αφόπλισε και εξαγριωμένος από την απειλή τον πήρε κυνήγι στους δρόμους.

Ο άνδρας συνελήφθη εχθές το απόγευμα, με την κατηγορία της κλοπής, αφού αφαίρεσε από το σπίτι 39χρονου στο Βαμβακόπουλο προσωπικά αντικείμενα, με τον ιδιοκτήτη όμως να τον αντιλαμβάνεται.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο δράστης -που νωρίτερα είχε κλέψει και επιχείρηση- απείλησε τον ιδιοκτήτη με σουγιά, όμως αφοπλίστηκε και ο 39χρονος, μαζί με περαστικούς, τον πήραν στο κυνήγι, τον έπιασαν, τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν με καλώδιο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο 31χρονος σε προγενέστερο χρόνο της ίδιας μέρας είχε διαπράξει μια απόπειρα κλοπής σε οικία και μια κλοπή σε κατάστημα αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Κάτοικοι στα Χανιά έδειραν και έδεσαν επίδοξο ληστή

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό και διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

news247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ