Τατούλης κατά Μητσοτάκη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ήλθε στην Πελοπόννησο «για να κάνει … κονσομασιόν στον Π.Νίκα!»

95

Πλήρη δικαίωση αποτελεί για τον Κυρ. Μητσοτάκη η επιλογή που έκανε να στηρίξει τον Π. Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου  όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και εξ αιτίας των όσων έγιναν την Τετάρτη το μεσημέρι στην Τρίπολη με πρωταγωνίστρια την στενή συνεργάτη του απερχόμενου περιφερειάρχη Π. Τατούλη, αλλά και τα όσα ο ίδιος δήλωσε.

Όσα έγιναν με πρωταγωνίστρια την απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολάκου που μεταδόθηκαν σε όλη την Ελλάδα αφού καταγράφηκαν από κάμερα και όσα κυρίως είπε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Π. Τατούλης απέδειξαν το δίκαιο της επιλογής Μητσοτάκη. Η επίθεσή του κατά του Προέδρου της Ν.Δ. με βαρύτατους χαρακτηρισμούς λέγοντας ότι πήγε στην Πελοπόννησο «για να κάνει … κονσομασιόν στον Παναγιώτη Νίκα!» και η χαρακτηρισμοί για Αντώνη Σαμαρά, Μάκη Βορίδη αλλά και τον Δ. Αβραμοπουλο επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται πολυ μακριά από την παράταξη και κυρίως το ήθος που απαιτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης επέλεξε να μη στηρίξει τον Π. Τατούλη παρα τα όσα ελέγοντο για τους τοπικούς συσχετισμούς αναλαμβάνοντας ρίσκο το οποίο τελικώς οδήγησε σε πολιτικό κέρδος αλλά και κέρδος ουσίας.

Άλλωστε παρά τα όσα αναφέροντο σε τοπικό επίπεδο δεν έλειπαν και οι φωνές που ανέφεραν ότι ο Π. Τατούλης ήταν ένας αμετανόητος αποστάτης για το κόμμα και το ήθος της Ν.Δ., Υπενθυμίζεται ότι το 2008 διεγράφη από τον Κώστα Καραμανλή για τα όσα προσβλητικά είχε πει για τον πρώην Πρωθυπουργό, ενώ υπήρχαν και καταγγελίες περί διαπλοκής

Το βίντεο με την Αντιπεριφερειάρχη

Πρωταγωνίστρια στο βίντεο που κάνει το γύρο της Ελλάδας ήδη είναι η απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου, η οποία ζήτησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης από καναλάρχες και δημοσιογράφους να περάσουν έξω, να σταματήσουν να μιλάνε, να σταματήσουν να γελάνε, κατηγόρησε μια δημοσιογράφο ότι παίρνει χάπια ενώ απείλησε να δείρει (!!!) τον ιδιοκτήτη του best TV κ. Μπελόγιαννη ζητώντας του δε «να βγούνε έξω αν είναι άντρας»!

Έχοντας απωλέσει πλήρως την ψυχραιμία της προκάλεσε εντύπωση ακόμη και ανθρώπους που τη γνωρίζουν και έχουν διαφωνήσει κατ επανάληψη μαζί της στηλιτεύοντας τη στάση.

Ο Π. Τατούλης.

Από την πλευρά του ο Π. Τατούλης σκυθρωπός, βαρύς, σκιά του παλιού του εαυτού, έβαλε κατά πάντων αποδεικνύοντας ουσιαστικά ότι είχε θέσει εαυτόν εκτός Ν.Δ. εδώ και αρκετό καιρό.

Κατηγόρησε τους πάντες μίλησε με σκαιό τρόπο για στελέχη της Ν.Δ. αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο και χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηριστμούς και για τον νέο Περιφερειάρχη και για τον Βουλευτή Κ. Βλάσση.

πηγή-liberal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ