Επίσημο: Στο ΟΑΚΑ το Final 4 του Basketball Champions League

254

Όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr νωρίτερα, το Final 4 του Basketball Champions League θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα και το «Νίκος Γκάλης», από την στιγμή που η ΑΕΚ είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού!

Επίσημα στο ΟΑΚΑ το Final 4 του Basketball Champions League!

Όπως ενημέρωσαμε   με σχετικό δημοσίευμα νωρίτερα, απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση που θα ανέφερε πως η τελική φάση του θεσμού θα φιλοξενηθεί στην έδρα της ΑΕΚ.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε επίσημη την συμφωνία και μένει να μάθουμε ποια ομάδα εκ των ΑΕΚ, Μονακό, Μούρθια και Λούντβιγκσμπουργκ θα στεφθεί πρωταθλήτρια στο «Νίκος Γκάλης» την Κυριακή (06/05).Επίσης, αποκαλύφθηκε και το λογότυπο της τελικής φάσης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Αθήνα θα φιλοξενήσει το δεύτερο Final 4 του Basketball Champions League. 

Έχουμε δει τον έντονο ενθουσιασμό του συλλόγου να διοργανώσει αυτό το ιστορικό γεγονός και την παθιασμένη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας. 

Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να αναθέσουμε αυτό το Final 4 σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου η συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων, που αυτή τη στιγμή βρίσονται σε ψηλές θέσεις στα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, θα εγγυηθούν ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο για τους οπαδούς του μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο Πάτρικ Κομνηνός.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 4 Μαΐου και ο Τελικός στις 6.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (12/04) στην Αθήνα.

Πληροφορίες για την διάθεση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την κλήρωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ