Επειγόντως οφθαλμίατρος…Ο Τσίπρας δεν βλέπει τις κλούβες που τον φυλάνε, έξω από το γραφείο του

104
«Δεν υπάρχουν κλούβες έξω από το γραφείο μου και το σπίτι μου» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός. Δεδομένου ότι το γραφείο του βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου η αναφορά του προκάλεσε συζητήσεις και απασχόλησε και τα social media.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να σχολιάσει την βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κυψέλη λέγοντας ότι: «Πείτε στους επικοινωνιολόγους σας να μη σας βάζουν να κάνετε δηλώσεις 200 μέτρα από το σπίτι μου, λέγοντάς μου να έρθω στην περιοχή μου, στη γειτονιά μου, να σας απαντήσω και να δω ποια είναι η πραγματικότητα. Να πάτε σε άλλη γειτονιά της Αθήνας».
«Και εν πάσει περιπτώσει» συνέχισε «αν έρχεστε από τη γειτονιά, χτυπήστε και το κουδούνι να πιούμε και κανά καφέ, να σας κεράσω. Γιατί μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά πολιτικό πολιτισμό έχουμε» για να λάβει την εξής απάντηση από τον πρόεδρος της Ν.Δ.:
«Σας ευχαριστώ που αναφερθήκατε στη χθεσινή μου βόλτα στη γειτονιά σας. Φοβάμαι ότι και να ήθελα να φτάσω στο σπίτι σας θα είχε κάποιες δυσκολίες από τις κλούβες των ΜΑΤ που το φυλάνε. Όπως και στο Μαξίμου φαντάζομαι, έτσι δεν είναι;».
Η ανταπάντηση του Πρωθυπουργού ήταν η εξής: «Κάνατε το λάθος να μου πείτε ότι δεν ήρθατε στο σπίτι μου να πιείτε καφέ γιατί έχω κλούβες των ΜΑΤ. Δεν έχω ούτε μια κλούβα. Υπήρχε μια το 2015 αλλά εγώ κλούβα των ΜΑΤ δεν έχω ούτε έξω από το σπίτι μου ούτε έξω από το γραφείο μου».
Μάλιστα στο κλείσιμο της ομιλίας του και σε μια προσπάθεια να υψώσει τους τόνους επανήλθε στο θέμα λέγοντας «κλούβες των Μάτ και καγκελόφρακτη Αθήνα δεν χρειάζομαι εγώ αλλά εσείς για να εφαρμόζετε πολιτικές του ΔΝΤ»
Ωστόσο οι εικόνες που αντικρίζουν καθημερινά οι πολίτες στο δρόμο του Μαξίμου είναι οι παρακάτω:
Οι κλούβες και οι άνδρες των ΜΑΤ εμφανίζονται επίσης σε κάθε επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα εντός και εκτός Αττικής.
Στη Μυτιλήνη:
Στη Θεσσαλονίκη:
Οι αναφορές του κ. Τσίπρα στις κλούβες ήταν φυσικό να προκαλέσουν αντιδράσεις στο twitter:
 
ΜΑ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ;;;

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ