Ευρωλίγκα: Ποιο είναι το Φαβορί για το Final Four του 2020;

85

To Παρίσι φέρεται να είναι το φαβορί για την ανάληψη του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας το 2020, υπερισχύοντας της υποψηφιότητας της Αθήνας!

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη εφημερίδα “Εκίπ”, το φάιναλ φορ θα επιστρέψει στην “Πόλη του Φωτός” μετά το 2010 (Ολυμπιακός–Μπαρτσελόνα), παρότι αρχικά υπήρχε προγραμματισμός για τη διεξαγωγή του στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα που θα γίνουν τον Οκτώβριο (εκτός απροόπτου) δημιουργούν πρόβλημα δέσμευσης για την ανάθεση του φάιναλ φορ.

Λίγους μήνες μετά του πρώτου αγώνα του ΝΒΑ στη γαλλική πρωτεύουσα (Μπακς–Χόρνετς) στις 24 Ιανουαρίου του 2020, το Παρίσι θα φορέσει και πάλι τα γιορτινά του στο AccorHotels Arena, πιο γνωστό παλιότερα ως “Παλέ ντε Μπερσί”.

Αρχικά, όπως γράφει το ρεπορτάζ, η Αθήνα είχε πάρει το κάλεσμα. Για λόγους που έχουν να κάνουν με την εγγύηση που ζητάει η Ευρωλίγκα και δεν συμφωνήθηκε από τις ελληνικές αρχές, η λίγκα στράφηκε αλλού. Στο Κάουνας και το Παρίσι.

Η Ευρωλίγκα επιβεβαίωσε στην “Εκίπ” πως η Αθήνα πιθανότατα είναι εκτός. Άλλες πηγές λένε πως οι διαπραγματεύσεις με το Παρίσι πάνε πολύ καλά.
Να θυμίζουμε πως η Ασβέλ Βιλερμπάν θα μπει στην Ευρωλίγκα του χρόνου, η πρώτη γαλλική ομάδα από τη σεζόν 2015-16.

Περισσότερα για τα αθλητικά 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ