Ευχαριστούμε που συνεχίζετε να μας έχετε πρώτη ιστοσελίδα ενημέρωσης στην Κορινθία σε επισκεψιμότητα !

100

Το 2008 πήραμε την απόφαση  να παρέμβουμε στην έντυπη  ενημέρωση  δημιουργώντας την “Πρώτη news “

Είναι η εφημερίδα που αγαπήσατε στηρίξατε από την αρχή της κυκλοφορίας της ,γιατί διακρίνετε στις σελίδες της ,την διαφορετική δημοσιογραφία , το διαφορετικό ήθος και ύφος από αυτό που υπήρχε τότε στον Κορινθιακό τύπο.

Στα χρόνια της κρίσης δυστυχώς,  διατηρήσαμε μόνο την ηλεκτρονική” Πρώτη new Κορινθίας “για καθαρά οικονομικούς λόγους .
Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως η ενημέρωση έχει περάσει κατά 90 % μέσα από το διαδίκτυο και όλα κινούνται γύρω από αυτό.
Η ηλεκτρονική Πρώτη news Koρινθίας  συνέχισε  να προσφέρει ενημέρωση με άποψη , που πολλές φορές ήταν αντίθετη με το ρεύμα που επικρατούσε την δεδομένη στιγμή , αλλά για εμάς το σημαντικό είναι να είμαστε αληθινοί και αυθεντικοί πρώτα από όλους και  πάνω από όλα με τους εαυτούς μας.

Διατηρήσαμε το στίγμα μας , αυτό της αποκαλυπτικής , αντικειμενικής και ΑΔΈΣΜΕΥΤΗΣ πληροφόρησης, πολλές φορές με κόστος ,δίχως να το μετανιώσουμε ποτέ!

Η πρώτη news Koρινθίας σε συνεργασία με τον ηλεκτρονικό Οδηγό webkorinthos.gr προσφέρουν την μεγαλύτερη προβολή στον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου  και ευχαριστούμε τους επαγγελματίες  του νομού που μας εμπιστεύτηκαν την παρουσίαση των επιχειρήσεων τους .
Από την αρχή της έκδοσής της ήταν μέσα στις 4 -5 ιστοσελίδες ενημέρωσης του νομού , εδώ και τρία χρόνια περίπου έχει παγιωθεί , εκτός κάποιων  εξαιρέσεων ως η πρώτη ιστοσελίδα ενημέρωσης  σε επισκεψημότητα,  σύμφωνα με με τη διεθνή στατιστική ιστοσελίδα alexa.com και βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στην Προσπάθεια μας αυτή έχουμε συνοδοιπόρο τον Γιάννη Στεφανή με την ιστοσελίδα του Korinthos tv. gr .
Ο Γιάννης Στεφανής που είναι αδιαμφισβήτητα πρώτος στο αστυνομικό ρεπορτάζ  και οχι μόνο  μας δανείζει καθημερινά τις ποιο έγκαιρες ειδήσεις του νομού και τον ευχαριστούμε θερμά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες μας που μας παρακολουθούν πιστά και  αδιάκοπα  και  μας ανέδειξαν Πρώτους  στην Κορινθιακή ενημέρωση¨και  σε όλη την προεκλογική περίοδο .

Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε να μην εν δίδουμε…και να παρουσιάζουμε απόψεις και γεγονότα , ακόμη όταν διαφωνούμε με αυτά, στα πλαίσια της αντικειμενικής πληροφόρησης.

Πρώτη news Κορινθίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ