Ηρεμία πριν την..καταιγίδα! Δείτε αναλυτικά τον καιρό στην Κόρινθο

97

Κι όμως από τα 7 μποφόρ πέσαμε στο μηδέν, κι αν κάποιος ακούει και διαβάζει όσα πρόκειται να συμβούν δεν πιστεύει στα μάτια του αυτό που συμβαίνει έξω!
Άπνοια επικρατεί αυτή την ώρα στην πόλη της Κορίνθου .

Δείτε αναλυτικά τον καιρό στην Κόρινθο

Φτάνει στις ακτές της Πελοποννήσου ο “Ζορμπάς”- Δείτε LIVE την πορεία του

 

Μπορεί στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας τα καιρικά φαινόμενα να εκδηλώνονται ήπια έως το Σάββατο το πρωί, ωστόσο η πολυαναμενώμενη σπάνια καταιγίδα με την ονομασία «Ζορμπάς» ήδη κινείται προς τη Νότια Πελοπόννησο, φτάνοντας πολύ κοντά στο ακρωτήριο Ταίναρο.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου έως το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να πλήξει με έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους τη Νότια Πελοπόννησο, περιοχές της Κρήτης, της Αττικής, της Ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

Εκτός κάδρου δεν θα μείνει και η Δυτική Ελλάδα, στην οποία πάντως δεν αναμένεται να εκδηλωθούν ακραία φαινόμενα. Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται το Σάββατο το πρωί στην περιοχή της Πάτρας είναι ήπιες.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Πάτρα στην ταχύτητα των ανέμων- Έφθασαν τα 106 χλμ. την ώρα

Δείτε live την πορεία της καταιγίδας.

Ο “Ζορμπάς” όπως την ονόμασαν οι επιστήμνοες είναι μια σπάνια καταιγίδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Medicane: Μια σπάνια καταιγίδα, σαν κυκλώνας, θα πλήξει την Ελλάδα τις επόμενες ώρες –Φέρνει έως 150 χιλιοστά βροχή – Το Ιόνιο «θερμό σημείο» – ΔΕΙΤΕ LIVE την πορεία του

Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο κυκλώνας θα ακολουθήσει την πορεία που φαίνεται στο παρακάτω γράφημα:

Όπως προκύπτει από το γράφημα, στις περιοχές που θα επηρεαστούν είναι και η Δυτική Ελλάδα, αν και τα φαινόμενα δεν προβλέπονται έντονα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ