Η έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή της Κορίνθου και η κυρία με τις συνεχόμενες καταγγελίες

87

 

Καταγγελία Αναγνώστη:Αφορμή για το άρθρο αυτό είναι η χθεσινή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στην Λεωφόρο Αθηνών και η  θρασύτητα του ληστή, που  άνοιγε σπίτια και έμπαινε σαν “νοικοκύρης” .

Οι περισσότεροι Κορίνθιοι ζούμε  τη νύχτα και πολλές φορές και την ημέρα σε καθεστώς φόβου και ανασφάλειας, ενώ η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο!

Ούτε λόγος, φυσικά, για ανοιχτά παράθυρα ή μπαλκονόπορτες!

Κάτοικοι περιοχών στο κέντρο της Κορίνθου , αλλά και στην περιφέρεια της πόλης, αμέσως μόλις πέσει το σκοτάδι κλειδαμπαρωνόμαστε  στα σπίτια μας , κάνουμε  τον σταυρό μας να περάσουμε  μια ήσυχη νύχτα .

Η αστυνομία παρά την καλή της διάθεση ,δεν μπορεί με τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτει να ανταποκριθεί στην ανάγκη μας για καλύτερη αστυνόμευση, ώστε να εμπεδωθεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Ενδεικτικά αρπαγές τσαντών, κλοπές σε διαφόρους χώρους, αγορά,  σε σπίτια και αυτοκίνητα , ναρκωτικά … “καλά κρατούν” και  έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο για την πόλη μας .

Στην Περιοχή “Άσπρα Χώματα ” της Κορίνθου βιώνουμε  συνεχόμενες διαρρήξεις, γιαυτό  ο δήμος έχει επιμεληθεί  και πολύ σωστά  μας παρέχει  δυνατό φωτισμό στις κολώνες της ΔΕΗ , με στόχο την αποτροπή , όσο γίνετε βέβαια να αποτραπούν οι  επίδοξοι ληστές .

Ως εδώ όλα καλά με τον δήμο , όμως σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει και η παραφωνία μιας κυρίας που έρχεται κάποια Σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια στην γειτονιά μας .

Η κυρία αυτή άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει από ότι φαίνεται και αναλώνει τον χρόνο της σε   αμέτρητες καταγγελίες στο Δήμο και από ότι με πληροφόρησαν και  στην  εισαγγελία για τον δυνατό φωτισμό που την ενοχλεί!!!

Όσο και αν δεν το πιστεύετε είναι γεγονός , άλλη δουλεία δεν κάνει η συγκεκριμένη κυρία από το να απασχολεί τα αρμόδια γραφεία για να μειώσουν τον δυνατό φωτισμό που ενοχλεί τα ματάκια της .

Ελπίζουμε πως ο Δήμος και οι αρμόδιοι φορείς  μετά τα χθεσινά συμβάντα ,  δεν θα πάρουν  στα σοβαρά τις καταγγελίες της και θα αφήσουν την περιοχή να φωτίζεται ως έχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ