Η επίδοξη πρωταθλήτρια “Κορινθος 06” επέστρεψε στις νίκες-δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα

106

Την Ελλάδα Βελου νίκησε με 3-1  η Κορινθος 06 και έτσι οι πρωτοπόροι του πρωταθληματος επέστρεψαν στις νίκες μετά τη λευκή ισοπαλία στο Ξυλοκαστρο με τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική.

Δεν μπήκε καλά στο γήπεδο η ομάδα του Τάσου Περρα στο παιγνίδι αυτό και έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενουμενους να δημιουργήσουν προβλήματα και εν τέλει να προηγηθουν στο σκορ στο 35′ με κοντινό σουτ του Κλαδακη μετά την ωραία σεντρα του Τσοχανταρη.

Ο αέρας που φυσουσε κόντρα στους γηπεδούχους είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποδωσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και προσπαθουσαν ανορθοδοξα να φτάσουν στην ισοφαριση. Όμως στο 42′ μια εξοχη ατομική ενέργεια του MVP του αγωνα Παρη Καπλατζη έφερε το 1-1, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τριανταφυλλου.

Με το σκορ αυτό έληξε το ημίχρονο και στην επανάληψη όλοι νόμιζαν ότι με υπερ τους τον αέρα οι γηπεδούχοι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν άνετα τη νίκη. Όμως οι πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ,  (Καμπιωτης, Μυριωτης, Τζανετος ,οι  …δράστες των χαμένων ευκαιριών ) , αφ’ενός και το σκληρό και πολλές φορές μη επιτρεπτό παιγνιδι των παικτών της Ελλάδας Βελου αφ’ ετερου, είχαν σαν αποτέλεσμα να αγχωθουν ακόμα περισσότερο οι γηπεδούχοι και να χάνουν γκολ που δεν χάνονται.

Ακόμα και μετά τις αποβολες με 2η κίτρινη κάρτα των Ταλιου  (69′ για σκληρό τακλιν στον Μυργιωτη) και στο 80′ του Ρουπα  (για διαμαρτυρία ), δεν άλλαξαν την εικόνα από πλευράς Κορινθιων.

Τελικά μπροστά στο φάσμα της δεύτερης συνεχόμενης απώλειας βαθμών οι παίκτες της Κορινθου 06 καταφεραν και πέτυχαν δύο ακόμα γκολ προς το τέλος του αγώνα  και πήραν την πολύτιμη νίκη. Το 2-1 πέτυχε πάλι ο Καπλατζης στο 77′ που πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Μυργιωτη και την ασθενή αποκρουση του Τριανταφυλλου και στις καθυστερήσεις το αυτογκόλ του Γιακουμπι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και το 3-1 ήταν και το τελικό σκορ της νίκης της Κορινθου 06 επί της Ελλάδας Βελου. Συμπερασματικα δίκαιο το αποτέλεσμα αλλα με την Κόρινθο 06 να φτάνει σε μια αγχωδη νίκη αφού δεν εκμεταλευτηκε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Όσο για την Ελλάδα Βελου διακρίθηκε για την καλή αμυντική της λειτουργίας και το  …σκληρό της παιγνιδι κάτι που δυσκολεψε την επιδοξη πρωταθλήτρια.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ του Θανάση. Ρουσσου ήταν καλή σε γενικές γραμμές αν και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρονται για τις δύο αποβολες θεωρώντας ότι ήταν αυστηρές. Καλοί και οι δύο βοηθοί του. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Στασινοπουλος, Καμπιωτης, (67’Χατζησοφρωνιου ), Τσακα ,Μυργιωτης (86′ Βασιλαρης) ,Καπλατζης  Τζανετος .

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ :Τριανταφυλλος, Βλαχος  (89’Αγγελόπουλος ), Dimitri, Ταλιος, Ντερβισι, Κλαδακης, Τσοχανταρης, Ζησης, Γιακουμπι, Ρουπας, Μπουσδουκος  (79′ Αναστασιαδης ).

Ρεπορτάζ-Βασίλης Δελής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ