Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ – Αποκλείει δημοσιογράφους και Μέσα Ενημέρωσης από το συνέδριο!!!

75

Oι αθλιότητες της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ – Παρέμβαση του Νίκου Παπαγεωργίου, μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ  στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου (Real fm 3/4/2019)

Απίθανες πρακτικές από την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που στην προσπάθεια να φέρει σε πέρας την διαδικασία ενός συνεδρίου – παρωδία, προχώρησε ακόμα και στην τακτική του αποκλεισμού δημοσιογράφων από τις εργασίες! Την ίδια ώρα ο ξενοδοχειακός χώρος που έχει επιλεγεί στη Ρόδο για την διεξαγωγή του συνεδρίου – παρωδία έχει μετατραπεί, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, σε “φρούριο” όπου μισθωμένοι “μπράβοι” από σχολές “πολεμικών τεχνών” επιδίδονται σε φέις κοντρόλ των αντιπροσώπων!

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση για την προσπάθεια από την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ να αποκλείσει δημοσιογράφους και Μέσα Ενημέρωσης από το συνέδριο της Συνομοσπονδίας εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ ζητώντας «να μην μπαίνουν εμπόδια στην κάλυψη του συνεδρίου της ΓΣΕΕ». Αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την απόφαση του προεδρείου της ΓΣΕΕ να εμποδίσει την απρόσκοπτη κάλυψη των εργασιών του συνεδρίου της Συνομοσπονδίας στη Ρόδο από δημοσιογράφους. Η ενημέρωση των πολιτών για τους προβληματισμούς, τις απόψεις και τις αποφάσεις του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου της χώρας είναι υποχρέωση».

ΠΑΜΕ: Συνέδριο χωρίς νόθους και με διαφανείς διαδικασίες

Ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επισιτισμού – Τουρισμού και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ  μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου  (Real fm 3/4/2019) για την τακτική της ηγετικής ομάδα της ΓΣΕΕ και τον τρόπο που επιδιώκει να κάνει συνέδριο στη Ρόδο με αντιπροσώπους – εργοδότες, με αντιπροσώπους – «μαϊμού» και με τον  αποκλεισμό των δημοσιογράφων από την κάλυψή του , τονίζοντας πως οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ επιδιώξουν την πραγματοποίηση του συνεδρίου με διαφανείς διαδικασίες.

Ακούστε το ηχητικό:

imerodromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ