Η Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κορινθίων και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο

99

* Η Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων εύχεται σε όλο τον Κορινθιακό λαό, στον κόσμο του πολιτισμού, της πνευματικής δημιουργίας, της επιστήμης, της έρευνας και της λογοτεχνίας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

* Ξεκινώντας το έτος 2018 με τις καλύτερες προοπτικές, με ιδιόκτητη και εξοπλισμένη αίθουσα-βιβλιοθήκη στο κέντρο της Κορίνθου ( Κολοκοτρώνη 2), η ΕΚΣ καλεί όλους τους Κορινθίους συγγραφείς να εγγραφούν ως μέλη της και να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές της.
* Ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων, για την ομόφωνη απόφασή του να στηρίξει οικονομικά την ΕΚΣ στο δημιουργικό της ξεκίνημα με χορηγία 3.000 Ε, χάρη στην οποία καλύφθηκαν οι εκκρεμούσες υποχρεώσεις, που οφείλονταν στην αγορά και στον εξοπλισμό της στέγης της και εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων.
* Επειδή ήδη ξεκίνησε η οργάνωση στη στέγη της ΕΚΣ της “Παγκορινθιακής Βιβλιοθήκης”, μιας πνευματικής κιβωτού, που στοχεύει στη συγκέντρωση και διάσωση όλων των βιβλίων που έχουν συγγράψει Κορίνθιοι από όλο το νομό στο μάκρος του χρόνου, καλεί όποιον έχει βιβλία παλαιότερων Κορίνθιων συγγραφέων, να προσφέρει ένα αντίτυπο, συμβάλλοντας στη διάσωσή τους καθώς και στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης όλων των Κορινθίων, των παλαιών, των σύγχρονων και των μελλοντικών.
Ο πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Δ. Μπάρτζης, Δρ.Φ.                                         Γιώργος Κωστούρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ