Η Ιωάννα Κασίμη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Π.Νίκα…στο πλευρό του Παχατουρίδη

133

Στο εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου βρέθηκε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ιωάννα Κασίμη στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη στην ανακοίνωση του συνδυασμού του «Με την Κοινωνία Μπροστά»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης στις δημοτικές εκλογές του 2014 έσπασε όλα τα ρεκόρ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σημείωσε πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδο με διαφορά από τους άλλους Δημάρχους.

Στους δέκα μεγαλύτερους Δήμους της χώρας ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης είναι ο μοναδικός που κατάφερε να επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, ξεπερνώντας σε ποσοστό το 62%!!! Ένα ποσοστό κορυφαίο για τα εκλογικά δεδομένα.

Είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που έχει καταφέρει να επανεκλεγεί σε τέσσερις (4) συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ανεβάζοντας το εκλογικό ποσοστό του.

Η Ιωάννα Κασίμη είχε εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος του Ανδρέα Παχατουρίδη από το 2002 έως το 2006. Μία τετραετία που μαζί με τον άχαστο Δήμαρχο έβαλε κι αυτή τα δικά της λιθαράκια στον Δήμο Περιστερίου. Τον τίμησε με την παρουσία του αφού ακόμη παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και εκείνος με την σειρά του της ευχήθηκε καλή επιτυχία αφού είναι πολύ φίλος με τον Παναγιώτη Νίκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ