Η Κορινθος 06 επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Θυελλα Πετρίου με 6-0-ρεπορτάζ

80
Ανετη επικράτηση των πρωτοπορων του πρωταθληματος ΕΠΣΚ επί της Θυελλας Π.με το ευρύ 6-0. Έτσι η Κορινθος 06 επέστρεψε στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλιας στο Κιατο κόντρα στον Πελοπα 1-1 και συνεχίζει να καλπαζει για την κατάκτηση του πρωταθληματος . Αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι πιο φρεσκοι και πιο άνετοι πήραν την νίκη και το τρίποντο που τους διατηρεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας εχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τον ΑΟΛ που πήρε το ντέρμπι στο Θωδειο με τον ΑΟΖ 1-0. Μεγαλοι πρωταγωνιστες του αγώνα οι Μυργιωτης(42′-56′), Τζανετος(22′-84′ ) και Καμπιωτης(30′-80′) ,που σημείωσαν από δύο γκολ ο καθένας,ενώ στο 83′ ο Πέτρος Δημητριάδης με φοβερο σουτ τρανταξε τη συμβολή των δοκων του Μπεζα. Σουτ – φάουλ στο κάθετο δοκαρι του τερματοφυλακα της Θυελλας είχε μόλις στο 5′ ο Βασίλης Φιλης.
Οπότε το παιγνιδι αυτό δεν αντέχει περαιτέρω κριτικής, αφού οι φιλοξενούμενοι κατεφυγαν πολλές φορές σε σκληρό παιγνιδι προκειμένου να αποφύγουν την συντριβή, που εν τέλει δεν απέφυγαν κοντρα σε μια ομάδα ποιοτική που αγωνίζεται και για το θέαμα αλλά και την υλοποίηση των στόχων της που είναι το νταμπλ, δηλαδή πρωτάθλημα και κύπελλο.
.Σημειώνουμε την αποβολή του Μητρακου στο 70′ με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Μαγγινα. Σωστή αποβολή από τον διαιτητή Μπεκιαρη , ο οποίος είχε καλή διαιτησία, όπως και οι βοηθοί του Γεωργίου -Σαχινη.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Μαυρελης, (46′ Κοτοβ ), Καπλατζης (67′ Τσατσοπουλος ), Μυργιωτης  (54′ Δημητριάδης ), Τζανετος Καμπιωτης, Βασιλαρης.      ΘΥΕΛΛΑ :Μπεζας, Σιωτος, Κασκανταμης, Παναγου, Πεζος, Χουσελας, Μπακασετας, Μητρακος, Σαρρης, Κοσμας, Παπαγεωργοπουλος.
ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Πασσιας, Μάρκου, Κορακας, Ραχανιωτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ