Η Κόρινθος 06 πέρασε σαν σίφουνας από το Θώδειο παρασύροντας και τον ΑΟ Λουτράκι-ρεπορτάζ

92

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; Η  Κορινθος 06 περασε σαν σιφουνας και από το Θωδειο παρασυροντας και τον ΑΟ Λουτράκι νικώντας τον με 3- 0!

Το παιγνιδι αυτό. ξεκίνησε σαν ντέρμπι κορυφής, αλλά η Κορινθος 06 το μετετρεψε σε υγειινο ποδοσφαιρικό περίπατο και αύξησε την διαφορά από τους ορανιε σε έξι βαθμούς.

Η αρμαδα του Τάσου Περρα μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμο μόλις στο 4′ οταν ο Καπλατζης με μακρινό ευθυβολο σουτ έγραψε το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους φιλοξενουμενους οι οποίοι πήραν τα ηνία του αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ κακή ημέρα και δεν μπορούσαν να αντιδρασουν στους πολύ ανωτερους αντιπάλους τους.

Έτσι φυσιολογικά ήρθαν άλλα δύο γκολ από τους πρωτοπόρους, στο 26′ ο Καμπιωτης με κοντινή προβολή το 0-2 αφού “χαθηκε” η μπάλα απο τους Κορινθιους,επιθετικους  αλλά και στο 32′ οταν ο  πρώτος σκόρερ του πρωταθληματος Μάκης Μυργιωτης με δύσκολη προσπάθεια μετά από ωραία ασίστ του Καπλατζη, έγραψε το 0-3 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα. Όταν στο λεπτό αυτό προηγεισαι με 3-0 φυσικό είναι να μη μπορείς να αντιδράσεις.

Κάτι τέτοιο έγινε και από πλευράς γηπεδούχων που περίμεναν τη λήξη του ημιχρόνου για να μπορέσουν να συνελθουν και να σκεφτούν τρόπο αντίδρασης.Πράγματι στην επανάληψη πιεσαν στα πρώτα λεπτά μήπως πετύχουν κάποιο γκολ και να έχουν ελπίδες για κάτι καλύτερο στη συνέχεια και τη λύση την βρήκαν στο κουτο πεναλντι που έκανε ο Στασινοπουλος ανατρεποντας τον Αραπογλου στο 50′ σε μια ακινδυνη φάση για την εστία του Σκουρτη.

Ο σπεσιαλιστας Ηλίας Σιωκος ανέλαβε την εκτέλεση του πεναλντι, αλλά ο Σκουρτης “ψωνισε ” τον αρχηγο του ΑΟΛ και με καταπληκτική αποκρουση στην αριστερη του απετρεψε την μείωση του σκορ. Άλλη μια φορά χρειάστηκε να δείξει την μεγάλη του κλάση ο γκολκίπερ των νικητών στο 63′ όταν σε δυνατή σέντρα σουτ του Μπουλουμπαση με υπερενταση έβγαλε την μπάλα κορνερ. Αυτές θα λεγαμε ήταν οι δύο κλασικές ευκαιρίες των γηπεδούχων, έναντι πολλών των φιλοξενουμενων με αποκορύφωμα τη λομπα του Δημητριάδη στο 89′ σε κενό τέρμα και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Διαδικαστικα τα τελευταία λεπτά με την Κόρινθο 06 να παίρνει μια μεγάλη νίκη και να κάνει ρεκόρ αηττητης ομάδας σε 55 παιγνίδια πρωταθληματος. 

Έχει να γνωρίσει την ήττα από την 23η αγωνιστική την σεζόν 2016 -17, όταν είχε ηττηθεί 3-2 από τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στο Συνοικισμο.

Σημειώνουμε ότι οι νικητές αγωνιστηκαν χωρίς τους τραυματίες Τζανετο, Μαυρελη και Βασιλαρη. Δύο λόγια για τον ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Στο παιγνίδι αυτό όλοι βρέθηκαν σε κακή μέρα, αιφνιδιαστηκαν από το γρήγορο γκολ στο 4′ και χωρίς να το καταλάβουν δέχτηκαν αλλά δύο και η όποια σκέψη για αντίδραση έπεφτε πάνω στον καλύτερο αντίπαλο τους, που είχε ποιότητα, φαντασία, περιτεχνους συνδυασμούς, και αποφασιστηκοτητα.Δίκαιο το αποτέλεσμα και οι 500 περίπου θεατές απολαυσαν ένα πολύ καλό παιγνιδι από δύο πολύ καλές ομάδες, άσχετα εάν η νικήτρια ήταν κατά πολύ ανώτερη από τους ηττηθεντες

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Άριστη η διαιτησία του Παναγιώτη Κακριδη, καλοί οι ΒΟΗΘΟΙ του Μπορτζοβιτης -Σπηλιωτης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ :Παναγιωτοπουλος, Μπαρμπας  (26′ λτ Παππας ), Γκαρμιρης, Τσωκος, Ποτηρης, Πετρίδης, Μπουλουμπασης  (66’Βοιδηλας ), Σιωκος (79’Γεωργουλιας), Χρυσαφιδης, Αμπαδιωτακης Μ. (56’λτ Γκιζαριωτης ), Αραπογλου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Τσακα, Φιλης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Στασινοπουλος, Τσατσοπουλος  (68′ Γκουριωτης ), Χατζησοφρωνιου, Μυργιωτης  (60′ Δημητριάδης ), Καπλατζης  (88’Οικονόμου ), Καμπιωτης  (72’Κάρλος ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ