Η Πίκρα Σκουρλέτη για το ποσοστό της ΛΑΕ – Ο χορτάτος διαπλεκόμενος σχολιάζει το ποσοστό της ΛΑΕ

100
Με 5,3 μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της ALCO για το κεντρικό δελτίο του OPEN. Στην αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά φθάνει τις 6,2 μονάδες υπέρ της ΝΔ.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 23,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,4%, ακολουθεί με 6,2% η Χρυσή Αυγή, με 4,6% το ΚΙΝΑΛ, με 5,3% το ΚΚΕ, ενώ τα άλλα κόμματα δεν περνούν το όριο για την είσοδό τους στη Βουλή. Στην αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά διαμορφώνονται αντίστοιχα σε 27,6% για τη ΝΔ, 21,4% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 7,2% για τη ΧΑ, 5,4% για το ΚΙΝΑΛ, 6,2% για το ΚΚΕ, ενώ το 2,9% αγγίζει η Λαϊκή Ενότητα. Οπως είπε ο πρόεδρος της ALCO Γ. Παναγόπουλος οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν σταθερά προβάδισμα για την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ερωτηθείς σχετικά από την Ελλη Στάη απάντησε ότι «οι σημερινές διαφορές είναι μικρότερες από εκείνες του Οκτωβρίου, αλλά μεγαλύτερες από εκείνες του Σεπτεμβρίου».
Πίκρα Σκουρλέτη για το ποσοστό της ΛΑΕ
Σχολιάζει ο Γιώργος Αλεξάτος:
“Αυτοί κρίθηκαν απ’ την ιστορία”, είπε ο Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στο ποσοστό 2,9% που δίνει νέα δημοσκόπηση στη ΛΑΕ.
Ο εφοπλιστικός γόνος, άθελά του, φτύνει την πολιτική του προέλευση. Εκείνο το ΚΚΕ εσ. του 1,3%, το ΚΚΕ Εσ./ΑΑ του 0,13%, τον ΣΥΝ του 2,94%.
Ο χορτάτος διαπλεκόμενος, που λάκισε από το υπουργείο όταν άρχισαν να πέφτουν βροχή οι μηνύσεις για τη συμβολή του στο μαζικό έγκλημα στο Μάτι, όσο βλέπει να βουλιάζει το καράβι, αποθρασύνεται. Και βρίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Πόσο μάλλον, που τρέμει μην κάτσει καμιά στραβή και τη βγάλει σε καμιά φυλακή.
Μια εκατοντάδα νεκροί δεν είναι μικρή υπόθεση.
Και κλείνει άλλος αναγνώστης: “Αυτοί κρίθηκαν απ’την ιστορία”, είπε αυτός που κουβαλά τη ντροπή της μετάλλαξης του ΟΧΙ σε ΝΑΙ για δώδεκα μισθά

Πηγή: anemosantistasis.blogspot

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ