Η παράξενη σιωπή για τον Τσιχριτζή…!!!

84

Ένας άνθρωπος στο νοσοκομείο από το ποδόσφαιρο. Χτυπημένος μαφιόζικα μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Και δεν μιλά κανείς. Η ΕΠΟ, ο Γραμμένος, η Κυβέρνηση.

Το ποδόσφαιρο έστειλε στο νοσοκομείο τον Μιχάλη Τσιχριτζή. Το είπε ο άνθρωπος ξεκάθαρα στη συνέντευξη που παραχώρησε εδώ στο «10.gr». Δικηγόρος είναι, με στοιχεία και αποδείξεις πρέπει να μιλά όπως εξήγησε, αλλά η σιγουριά του δεδομένη. Το μαφιόζικο χτύπημα που τον έστειλε στο χειρουργείο έχει συγκεκριμένη προέλευση.

Μια ακόμη επίδειξη δύναμης του υποκόσμου γύρω από το παιχνίδι.

Μπούκαραν στην αυλή του σπιτιού του δύο… λεβέντες και τον χτύπησαν σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε την Παρασκευή να κάνει επέμβαση στο σπασμένο του αριστερό χέρι. Έχει ράμματα, μώλωπες σε όλο του το σώμα και τέλος πάντων η «περιποίηση» που έτυχε είναι από εκείνες που προφανώς μένουν αξέχαστες.

Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορίνθου ο γνωστός δικηγόρος. Να είναι κάτι εκεί στα… τοπικά αυτό που τον έστειλε στο νοσοκομείο; Άγνωστο. Ο ίδιος ο Τσιχριτζής σε μια αποστροφή του λόγου του, στη συγκεκριμένη συνέντευξη άφησε με τρόπο ανοιχτό και το ενδεχόμενο να είναι κάτι που σχετίζεται με… μεγάλα συμφέροντα.

Πως το είπε ακριβώς; «Δεν υπάρχει μόνο λογική για να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Υπάρχει και παραλογισμός, ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε. Οπότε μην περιμένετε να το εξηγήσω. Υπάρχει παραλογισμός, αν δεν υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα στο ποδόσφαιρο που δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχουν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κορινθίας». Τι μπορεί να εννοούσε το ξέρει ο ίδιος και πιθανότατα και η Αστυνομία που ήδη έχει αναλάβει την υπόθεση.

Συνήθως σε αυτές τις ιστορίες μένουμε με την απορία. Σπανίως υπάρχει διαλεύκανση και τα παραδείγματα είναι πολλά. Σκέφτομαι όμως ρε παιδί μου την ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω από αυτό το θέμα που θα έπρεπε να έχει κινητοποιήσει τους πάντες. Μια παράξενη… σιγή ασυρμάτου από το ίδιο το ποδόσφαιρο μπροστά σε αυτή την αλητεία.

Που είναι μια ανακοίνωση της ΕΠΟ για την υπόθεση; Που είναι μια δήλωση του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου; Που είναι το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης; Ο Υφυπουργός Βασιλειάδης;

Δεν μιλάει κανείς. Σα να μην απειλήθηκε η ζωή ενός ανθρώπου. Σα να μην έστειλαν στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου για το ποδόσφαιρο. Σα να μην έγινε τίποτα άξιο αναφοράς. Δεν ενδιαφέρεται κανείς; Δεν το θεωρούν σοβαρό;

Τι ακριβώς συμβαίνει θα μας εξηγήσει κάποιος…

πηγή- to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ