Η πολιτική “μαγκιά” της Εύης…! με την παρουσία της στην εκδήλωση Νίκα-Μητσοτάκη

97

Ήρθε ο Μητσοτάκης στην Τρίπολη για να βάλει «πλάτη» στον Νίκα. Η ΝΔ έκανε μία επιλογή και πρέπει να τη στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της. Η υποψηφιότητα Νίκα θέλει «δουλειά». Πολλοί ψηφοφόροι (πλην Μεσσηνίας) δεν τον ξέρουν καν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανάμεσα στα φαβορί για να κερδίσει.

Έτριβαν τα μάτια τους όσοι είδαν την Εύη στην ομιλία … Νίκα! Η αλήθεια είναι ότι από κάποιοι κύκλοι διέρρεαν τις τελευταίες μέρες ότι θα είναι εκεί.

Το ερώτημα άλλο είναι … Πως είναι δυνατόν η κόρη του Πέτρου Τατούλη να πηγαίνει σε εκδήλωση του αντιπάλου του στην Περιφέρεια; Πως «κολλάνε» αυτά;

Ως πολιτευτής της ΝΔ είναι λογικό να είναι παρούσα σε μία κομματική εκδήλωση που μάλιστα βρίσκεται και ο Μητσοτάκης. Προφανώς, η Εύη δεν ήθελε να δώσει το δικαίωμα σε κάποιους να εκμεταλλευτούν μία απουσία της, να «πατήσουν» πάνω εκεί και να θελήσουν το κόμμα να την αντιμετωπίσει εχθρικά. Αυτό καταλαβαίνω.

Αλήθεια όμως πόσο άβολα θα ένιωσε όταν «έλουζε» ο Νίκας τον Πέτρο με τόσους χαρακτηρισμούς; Ή όταν άκουγε όλους να λένε ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή στην Περιφέρεια και ότι ο επόμενος Περιφερειάρχης θα είναι ο Νίκας; Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση της…

πηγή-kalimera-arkadia.gr

φωτο απο το αρχείο pna

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ