Η ΤΕΡΝΑ περιμένει να τελειώσουν οι προσφυγές για να ξεκινήσει το σκουπιδοεργοστάσιο…αλλά…!

74

Σε σημερινή ανακοίνωση από τον δικηγόρο Τάκη Γατσόπουλο, γίνεται γνωστό ότι «σήμερα 18 Ιουλίου 2018 ασκήθηκε η στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρίπολης με αριθμό κατάθεσης 227/2018 αναγνωριστική αγωγή κυριότητας ακινήτου του Παναγιώτη Χριστοφίλη του Ευστρατίου και της Χριστίτσας κατά της εταιρείας με την επωνυμία «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» με μοναδικό μέτοχο την «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ», για την προστασία ακινήτου του που βρίσκεται στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» της κτηματικής περιφέρειας της τ. κ. Παλαιόχουνης της δ. ε. Βαλτετσίου, του Δήμου Τριπόλεως, της Π. Ε. Αρκαδίας με εμβαδόν 21.971,61 τ.μ..»

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γατσόπουλο, «είναι η τέταρτη κατά σειρά υπόθεση με πανομοιότυπο ιστορικό που φθάνει στη Δικαιοσύνη».
Ο δικηγόρος προσθέτει … ότι «αυτή τη στιγμή έχουν απαγορευθεί εργασίες στην πιο πάνω εταιρεία δυνάμει δικαστικών εμπλοκών σε ακίνητα της χωροθετημένης περιοχής, έκτασης 40.074,40 + 41.859,67 + 14.914,23 + 16.431,87 τ.μ. και ασφαλώς θα διακοπούν και για τη σημερινή 21.971,61 τ.μ. δηλαδή συνολικά 135.251,78 τ.μ., το ήμισυ των χώρων του έργου!!!, ενώ αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα να προστεθούν και άλλα με νέες προσφυγές στη Δικαιοσύνη…»

Ο κ. Γατσόπουλος ασκεί δριμύτατη κριτική στην Κυβέρνηση, αναφέροντας ότι «βυθίζει την Αρκαδία στην άδικη υπανάπτυξη και βέβαια ευτελίζει και εδώ αναιδέστατα το κατακτημένο με θυσίες «ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ